Зберігайте спокій та повідомляйте про підозрілих осіб — СБУ

Зберігайте спокій та повідомляйте про підозрілих осіб — СБУ
  • Заради безпеки та перемоги у країні ввели воєнний стан. СБУ просить громадян не панікувати, бути уважними та повідомляти про підозрілих осіб.

Управління СБ України у Вінницькій області опублікувало звернення до жителів регіону.

— Звертаємося до мешканців Вінниччини, зберігайте спокій! Чітко слідуйте інструкціям військових та місцевої влади і не піддавайтесь ворожій дезінформації. Ситуація, в якій знаходиться наша Батьківщина, вимагає від усіх нас єдності, спокою та рішучості. Всі органи державної влади, органи силового блоку, співробітники СБУ, бійці Центру спеціальних операцій «А» разом зі Збройними силами працюють на максимумі для найбільш ефективного захисту нашої країни та вашої безпеки, — зазначають у повідомлянні. — Управління СБУ в Вінницькій області та всі силові органи регіону посилили захист об’єктів критичної інфраструктури  та громадського порядку, спрямовані дії на недопущення диверсій, протидії іншим проявам війни. Іде максимально злагоджена робота для найбільш ефективного захисту нашої країни та безпеки жителів регіону.

Громадян просять не вірити фейкам, перевіряти інформацію та довіряти офіційним джерелам. Нині не варто повідомляти про дислокацію українських військ та розташування блокпостів.

Відео дня

Також просять інформувати правоохоронців у випадку:

  • прибуття чи перебування у регіоні підозрілих осіб, які виявляють підвищений інтерес до військових об’єктів, будівель органів державної влади, об’єктів критичної інфраструктури та місць масового перебування людей;
  • появи підозрілих транспортних засобів чи безпілотних літальних апаратів поблизу стратегічних об’єктів;
  • виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження;
  • отримання інформації про наміри здійснення диверсійної та терористичної діяльності або інших протиправних дій.
У випадку отримання такої інформації просимо повідомити до Управління СБУ у Вінницькій області за номером цілодобової гарячої лінії: (0432) 531 309 або на електронну поштову скриньку: [email protected]

 

Читайте також:

Воєнний стан: що потрібно знати українцям

Росія напала на Україну: хроніка подій на Вінниччині (ОНОВЛЮЄТЬСЯ)

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Тыдыш

    Не дай Бог, Україна не вистоїть і попаде під протекторат Росії, то на Гейропу піду в перших рядах. За те, що злили нас.

keyboard_arrow_up