«Занурилися в чарівний світ фантазій». Діти вінницьких захисників вчились малювати

«Занурилися в чарівний світ фантазій». Діти вінницьких захисників вчились малювати
  • Для дітей вінницький військових провели майстер-клас з малювання. У такий спосіб малечу намагалися відволікти від переживань та стресу.

Майстер-клас із малювання провели у вінницькому «Міському освітньо-аналітичному центрі допомоги ветеранам АТО/ООС, їх сім’ям та сім’ям загиблих» (Ветеранський простір).

Заняття проводила відома вінницька художниця Наталя Жижко, яка створює свої роботи у вільний від військової служби час. Адже вона — офіцер Збройних Сил України. Про це інформує Аrmyinform.

Відео дня

Жижко каже, що діти військових постійно перебували у стані тривоги. Попри це малеча залишається відкритою до спілкування, допитливою та товариською.

Процес малювання допомагає їм відвертатись від сумних думок і переживань, а також зануритися в чарівний світ фантазій.

— Діти вінницьких воїнів, які нині боронять країну, зібрались разом, аби в затишній дружній атмосфері провести час, познайомитись одне з одним і створити власні малюнки. Писали олівцями, гуашшю, пастеллю, акрилом та аквареллю, — передає видання. — Також під час майстер-класу вебдизайнерка Ірина Гуменна розповіла юним художникам про основи цифрового малюнка, показала, як можна обробляти готові роботи у фотошопі та робити презентації.

Наприкінці заняття юні митці акуратно склали свої роботи, аби показати їх рідним.

Різноманітні зустрічі для родин учасників бойових дій у Ветеранському просторі відбуваються постійно. Дізнатись про дату та час їхнього проведення можна на сторінці простору у Фейсбуці.

 

Читайте також:

Вінничан запрошують на безкоштовну пізнавальну екскурсію до планетарію

Новинки липня. ТОП-12 українських треків, які варто почути

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up