За крок до готовності. У Вінниці запрацює «Офіс туризму»

За крок до готовності. У Вінниці запрацює «Офіс туризму»
  • На Соборній готують приміщення, в якому розміститься майбутній «Офіс туризму». Ще трохи — і заклад відкриє свої двері.

Сьогодні, 28 січня, під час сесії депутати Вінницької міської ради затвердили статут комунального підприємства «Офіс туризму Вінниці», що на вулиці Соборній, 89.

Заклад має стати ядром функціонування майбутнього Туристичного хабу, інших інформаційних пунктів (онлайн і офлайн) та привабливих для туристів виставкових проєктів.

— Серед першочергових завдань, що стоять перед новою структурою — просування туристичних продуктів Вінниці у новому сезоні, запуск та функціонування Туристичного хабу відповідно до міжнародних стандартів, забезпечення інформаційного та організаційного супроводу різних видів та форм туризму, запровадження картки туриста і розвиток існуючих та нових виставкових проєктів, — зазначать у міськраді. — Модель, за якою створюється муніципальний туристичний фронт-офіс, враховує найкращі практики туристичних міст світу та України. Відповідно до стратегічних документів, туризм і сфера гостинності з кожним роком має ставати дедалі вагомішим фактором надходжень до бюджету через податки та збори, а також покращувати інвестиційну привабливість і позитивний імідж Вінниці на мапі Східної Європи. Офіс туризму буде місцем консолідації нових продуктів, яскравих турів та технологічних інновацій.

Відео дня

Найближчим часом відбудеться напрацювання екосистеми Туристичного хабу, а потім відбудеться публічне відкриття простору.

Раніше, нагадаємо, ми писали, що біля Турхабу встановлюють вуличні меблі. Деталі у матеріалі: Оновлення Турхабу на Соборній: фасад підсвітили, а локацію навколо озеленять.

 

Читайте також:

В мікрорайоні Академічний скажена собака покусала дівчинку

На Ладижинській ТЕС загинуло два робітники. Їх вразило струмом

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ols Kat

    Перекладiть, будь ласка, на українську мову, чим займатиметься офiс? Нiчого не зрозумiв

keyboard_arrow_up