На Ладижинській ТЕС загинуло два робітники. Їх вразило струмом

На Ладижинській ТЕС загинуло два робітники. Їх вразило струмом
  • На місце події швидко прибули медики, але вони змогли лише констатувати смерть. Причини і обставини події встановлюються.

Трагедія сталася о 7.50 сьогодні, 27 січня. Про це повідомили на сторінці «ДТЕК Ладижинська ТЕС».

— Двоє працівників підрядної організації «Сіті Енерджи» під час проведення робіт на електрофільтрах енергоблоку №2 Ладижинської ТЕС потрапили під напругу, — йдеться у повідомленні. — Енергетики Ладижинської ТЕС оперативно викликали швидку медичну допомогу на місце події. Прибулі на місце лікарі розпочали реанімаційні заходи, проте згодом констатували смерть обидвох працівників.

Як все сталося, з'ясовується. За даним фактом йде перевірка, на підприємстві створили спеціальну комісію з розслідування.

Відео дня

У поліції зазначають, що загинув житель Дніпропетровської області, 1991 року народження, та мешканець Донеччини, 1968 року народження.

— На місці події працює слідчо-оперативна група поліції, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Встановлюються усі обставини події. За цим фактом слідче управління ГУНП у Вінницькій області розпочало кримінальне провадження.

 

Читайте також:

До України йде відлига, а також повертаються опади та штормовий вітер

Вакциновані третьою дозою українці отримають 500 гривень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Михайло Федорович Гусак

    Там два блоки працює шостий, пятий курочать на запастини
  • Vladimir Mandibura

    Там фільтри для очистки диму не міняли з 1991 року, викидами травлять навколишні райони. Про яку техніку безпеки можна говорити, коли корпорації начхати на здоров'я десятків тисяч людей. Жаль людей, які загинули але це діло "замнуть" бо ще й винними їх зроблять як у нас заведено.
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up