З Вінниці на Схід відправили новорічні гостинці для захисників

З Вінниці на Схід відправили новорічні гостинці для захисників
  • Вантажівки повезли для наших військових, що на Сході, смаколики та дитячі малюнки. Гуманітарний вантаж планують передати до новорічно-різдвяних свят.

Автомобілі завантажили та відправили сьогодні, 14 грудня.

Традиційно святкові гостинці відправляють напередодні свят. Цей рік не став виключенням.

Гуманітарну допомогу збирає вінницька ОДА. Усе задля підтримки військовослужбовців та правоохоронців, які беруть безпосередню участь в зоні проведення операції Об’єднаних сил із стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях.

Відео дня

— Вже кілька років поспіль у грудні для відправки на Схід готується «святковий» гуманітарний вантаж,— зазначають на сайті ОДА. — Цього року, як зазвичай, вихованці дошкільних навчальних закладів та учні закладів середньої освіти області підготували новорічні вітальні малюнки та листи для передачі захисникам в зону ООС. Традиційно до свят кращі військовослужбовці будуть нагороджені Почесними грамотами обласної державної адміністрації та обласної Ради.

 

Читайте також:

Танцювали, грали та співали. Юні вінничани успішно виступили на шоу «Україна має талант»

Отруєння чадним газом на Нагірній. Стали відомі нові деталі трагедії

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Читач73

    Деб*ли, ви би краще відправили ці смаколики до дитячих будинків, було би більше користі. Я нещодавно проходив біля такого будинку, бачив як наша держава "дбає" про сиріт..."Захисники" отримують зарплату, от і нехай купують. Клоунада довбана.
  • Zesraka Zelena

    а в мене воприс. повстав до упоротых.а чого ж.великий Друзь   украниы.Жло Пайден у якого син наркоман и педофил позвонив  до путина.и  ришав з ним  судьбу  украины  ,а до наркомана  позв.через  два дня.? а не наоброт.вин  же наш старшый  брат,друг и соратник.у якого мирда  як у  Ящера хитре подле и лживе я вже мовчу скильки раз  воно  було в ссср с 1979 по 90 .для чого воно прилитало.в ти времена.як не ришати дила тих кто його послав по опиуму с афганистана. .вот и упороти  робить вывод  своими  останними  извилинами кто вы в ци  гри империй. а про свобидный рынок газа  и електроенергии .,с  2022 я мовчу  це  буде  катастрофа цины  взлетят на все.и це  протиснуло МВФ -ще  один  "друг" украины.северный поток свое  дило зробить-и ваше  ЕС пальцем не пошевелило щоб його остановити. и наша ГТС стане  кучой метала.да кому  я пишу  тут  же сало  тримають обома руками а ногой пишут и минусують
  • Zesraka Zelena

    да  нафих  им ваши смаколики и малюнки воны  повий  чекали  и бухло  снаркотой.а смаколики ваши сепаратистам продают а вообще  господи какой же  это  дебилизм.лучше  бы действительно помогали тем кому  это надо а не тому  шароварному сброду

    Читач13 reply Zesraka Zelena

    Випий бояри, похмелись.

    Zesraka Zelena reply Читач13

    усэ  выпили  "воины" ато  разом с тобою

    Читач13 reply Zesraka Zelena

    Випий випий, і не забудь передьоргнути на портрет путіна. Дай вгадаю. Років 50-55, колишній чиновник, або партійний функціонер, можливо є тісні звязки з родичами з російської підірасії. Ли сина, живіт, зеркальна хвороба, жінка давно наставила роги, діти не поважають, але думаю, що своїх навіть нема. По життю, криса, шмаркля в очечках, каблук.
    І да, зловживаєш алкоголем, багато, бо натяку на мізки вже нема. Не пиши нічого, твої коментарі як висєр голубів з сміттєзвалищ, від них нікуди не дітись, вони тянуть.

    Zesraka Zelena reply Читач13

    ты  не  вгодало.але показало свою  фашиську укроинську сущность-уси погани я  один  хорошый кстатит так
    розмишляют нигеры.воны  думают що стали  рабами  изза цвета  кожы.а не изза свое  прожаности.так вот вы
    це били негеры..пьют таки як ти лузеры патрийоты. и твои атошныки бойовыки .мени плювати на  росию ,запад,восток  але  скоро вы на колинах  до них  приповзете умоляя  дати вам  дешевый  газ   признаете  лднр.и знову  дасти им у  зад  так як  це  було  350 р.назад.

    Читач13 reply Zesraka Zelena

    о. Ми вже за тим газом з 13 року повзем і все ніяк не до повзем. А по інших пунктах смішно і навіть не маю бажання коментувати.
    Не спорь с , опустишся до его уровня- он задавит тебя своим опытом.

keyboard_arrow_up