Отруєння чадним газом на Нагірній. Стали відомі нові деталі трагедії

Отруєння чадним газом на Нагірній. Стали відомі нові деталі трагедії
  • Минулого вечора у квартирі на Нагірній виявили мертвим молодого чоловіка та без свідомості його жінку.
  • Поліція за даним фактом почала розслідування та повідомила нові деталі справи.

Інцидент стався ввечері 12 грудня. Першою про отруєння повідомила вінничанка Ельвіра Мрясова:

Вранці 13 грудня деталі розповіли у відділі комунікацій поліції Вінницької області. Зазначають, що до них минулого вечора звернулася жінка, яка не може зв'язатися зі своїм сином. Двері квартири чоловік не відкривав.

— За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група поліції та рятувальники. Потрапивши у помешкання на третьому поверсі через вікно, правоохоронці виявили двох людей — господаря квартири та 27-річну жінку, — розповів начальник Відділення поліції №1 Вінницького районного управління поліції Ігор Голуб. — Лікарі, які прибули на виклик, констатували смерть чоловіка, а жінку у важкому стані доставили у лікарню. 

Відео дня

Тіло потерпілого направили на судово-медичну експертизу. Попередньо, як зазначають у поліції, загибель вінничанина наступила у результаті отруєння чадним газом через несправність газового котла у квартирі. 

За даним фактом правоохоронці розпочали розслідування та відкрили кримінальне провадження з поміткою «нещасний випадок».

Рятувальники, які перші зайшли у помешкання, розповіли, що чоловіка вони намагалися реанімувати.

— В одній із кімнат рятувальники виявили двох громадян: чоловіка та жінку. Жінка подавала ознаки життя, у неї був наявний пульс та важке дихання, чоловік натомість — ні. Надзвичайники одразу надали постраждалій домедичну допомогу, а чоловіка до прибуття медиків намагалися реанімувати, проводячи серцево-легеневу реанімацію. Однак, врятувати його не вдалося, — кажуть у пресслужбі ДСНС. — 27-річну потерпілу госпіталізовано до реанімаційного відділення міської клінічної лікарні швидкої допомоги.

 

Читайте також:

COVID-19 в Україні та світі: скільки хворих станом на 13 грудня

Виїхали до Польщі заради життя дитини. Історія вінничанки, чий син має важку генетичну недугу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (8)
  • Артём Швыдкой

    Эту Эльвиру ,не парашу !Пока ещё есть возможность так легко отделаться !

    Elvira Mryasova reply Артём Швыдкой

    Ви в чомусь мене звинувачуєте? Чи так, аби ляпнути за скритим фейсом не знаючи ситуації та не розбираючись ні в чому? Хоча б не смішили. До Вашого відома, шановний, в даному будинку є ОСББ, є голова правління , правління та ревіз.комісія. Я не є голова правління в даному будинку, я не співвласниця, я не працівник Вінницягаз. Окрім того, я не можу слідкувати за життям співвласників та заставляти їх відчитуватись головам правління їх ОСББ за кожен крок. Тому, наснаги Вам у Вашій позиції. )))))
  • Жора

    В 27 лет это уже мужчина , а не мальчик. Да и девочка уже женщина которая все должна понимать. В ЖЭКе это называется проверки газовых систем.А в ОСББ это типа напоминание, проверить нельзя, ведь в ОСББ живут крутые у всех пальцы веером...
  • Жора

    Это еще раз говорит что ЖЭК обслуживание домов лучше чем ОСББ. В ОСББ там нет контроля все свои, люби друзи, любовники и любовницы. В ЖЭК это строгий КОНТРОЛЬ по ВСЕМУ!
    А по ситуации по ул.Нагорной так там вообще ... ведь Эльвира  это главный спец и агитатор по ОСББ  в Виннице.

    Elvira Mryasova reply Жора

    Дякую за комплімент, дякую, що визнали мене головний спеціалістом по ОСББ у Вінниці. Так, це справді так! ))) В іншому, це Ваша суб'єктивна думка, яка також має право на життя. Мені прикро, що у Вашому будинку ОСББ  погано працює і не робить перевірки, судячи із Ваших слів. І, судячи з Ваших слів, ваше ОСББ не співпрацює з нашою Асоціацією, так як усі наші ОСББ справно щорічно проходять перевірку вентиляційних каналів та другий рік поспіль іще з перевірки системи газопостачання будинку, на відміну, до речі, від інших будиинків та тих же ЖЕКів )))
    Я розумію, що потрібно на когось звалити вину зі злості, що в нього не таке ОСББ, злість, що так получилось, що правління даного ОСББ зі своєї сторони зробило усі дії, які необхідні для забезпечення функціонуванню будинку і набагато краще, аніж інші будинки, що  Ельвіра десь там живе поруч, що Ельвіра, в принципі, живе))) , що реалії насправді не такі, як комусь хочеться особисто, і все таке інше, але в даній ситуації маємо справді трагічний нещасний випадок. Бережіть себе та своїх близьких.
  • Ols Kat

    На этой улице есть многоквартирные дома?

    Жора reply Ols Kat

    Есть и 5 этажки ,есть и котеджи 2 этажа.

keyboard_arrow_up