У квартирі отруїлися газом двоє вінничан. 27-річний хлопець загинув, дівчина — в реанімації

У квартирі отруїлися газом двоє вінничан. 27-річний хлопець загинув, дівчина — в реанімації
  • Сьогодні, 12 грудня, у Вінниці сталася страшна трагедія. В квартирі задихнулися чадним газом двоє молодих людей.
  • На жаль, 27-річний хлопець не вижив. Дівчину рятують реаніматологи.

Про це повідомила вінничанка Elvira Mriasova на свїй сторінці у фб.

— Страшна трагедія сталась в одному з будинків нашої Асоціація ОСББ Вінниччини . Дві години назад, в будинку, який по сусідству зі мною, хлопець із дівчиною отруїлись чадним газом, — пише вона.

За словами вінничанки, хлопця, власника, 27 років, на превеликий жаль спасти не вдалось. Дівчина знаходиться в реанімації і ми можемо надіятись тільки на лікарів та вищу силу.

Відео дня

— Цей будинок тільки пройшов кілька місяців назад усі перевірки щодо вент.каналів та тех.обслуговуванню спільних газових мереж АТ "Вінницягаз" разом із правлінням зробили та відвідали кожну квартиру. Але, на жаль, після перевірок, люди повертають на круги свої та не дослуховуються до порад, до заборон, і т.д. В квартирі встановлений димохідний котел та кухонна витяжка була виведена у отвір природньої. Звісно, що причину цієї жахливої трагедії встановлять спеціалісти, поки ми можу тільки співчувати батькам та родичам, — зазначає Ельвіра Мрясова.


Пізніше поліція підтвердила цей факт.
 «До поліції звернулась вінничанка з повідомленням про те, що кілька годин вона не може зв’язатись зі своїм сином, який мав бути вдома. Двері він не відчиняв, на телефонні дзвінки не відповідав. 
Як розповів начальник Відділення поліції №1 Вінницького районного управління поліції Ігор Голуб, за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група поліції та рятувальники. 
Потрапивши у помешкання на третьому поверсі через вікно, правоохоронці виявили двох людей - господаря квартири та 27-річну жінку. 
Лікарі, які прибули на виклик, констатували смерть чоловіка, а жінку у важкому стані доставили у лікарню», — кажуть у поліції. 

Наша редакція висловлює щирі співчуття рідним та близьким чоловіка.  

Читайте також:

Обурило і здивувало: ТОП-новини, які обговорювали вінничани з 6 до 13 грудня

Поліцейську Черкашину прооперували невдало… Допоможіть вилікуватись

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (26)
  • Татьяна Перкун

    Жах,  співчуття родині 🙏
  • Оксана Бершадская

    Встановлюйте датчик чадного газу.
  • Наташа Ковалева

    Последнее время стало слишком много отравлений угарным газом. Мне кажется что проблема не только в котлах, вентиляции и халатности, но и в КАЧЕСТВЕ нашего газа, который реально не хочет гореть. Или я ошибаюсь? С нас дерут бешеные деньги за газ, в котором и газа то толком нету.....

    Max reply Наташа Ковалева

    При всій неповазі до облгазу, думаю неважливо якої якості газ, якщо продукти згоряння не виводятся, а потрапляють в приміщення
  • Лариса Кочмарук

    Буває вивішують оголошення, що завтра буде перевірка вентиляцій,димоходів, прхання бути дома, сидиш цілий день чекаєш їх, а вони неприйшли, виходить що на роботу не ходи, чекай їх, а їх нема!!

    Світлана Тимошенко reply Лариса Кочмарук

    Larisa  Kochmaruk в нас ходили, коли люди в інтернеті побачили силку про  шахрайство, доганяли і забирали тих 100 грн. Ось така наша система, незнаєш чи кого пустити в двір

    Лариса Кочмарук reply Лариса Кочмарук

    Світлана Тимошенко ні нечула😔

    Світлана Тимошенко reply Лариса Кочмарук

    Larisa  Kochmaruk чому, замість них ходили афери, які ще й по 100 грн брали, вроді як провіряли димоходи. Може в новинах чули

keyboard_arrow_up