«Їй тільки виповнилося 25». Під час ракетного обстрілу загинула Аліна Кисіль

«Їй тільки виповнилося 25». Під час ракетного обстрілу загинула Аліна Кисіль
  • Відділення Приват Банку потрапило під обстріл. У середині приміщення було п'ять працівниць. Одна дівчина загинула миттєво, ще четверо — у лікарні. Загиблій було 25 років, її звали Аліна Кисіль.

Першою про смерть Аліни повідомила Ірина Ярошинська.

— Це Аліна Кисіль. Їй тільки цього місяця виповнилось 25. Вона працювала у відділенні ПриватБанк, що в Будинку офіцерів, — йдеться у повідомленні. — Загинула миттєво... Хай тобі Там буде неболяче, Аліночко...Ще чотири дівчини-працівниці зараз у важкому стані у лікарні. Одна — прооперована.

Ярошинська зазначає, що дівчатам збирають кошти: 4149 4993 8248 4002 Мироненко Олена.

Відео дня

Про Аліну написав також її колега Олександр Жильцов.

«14 липня. Ранок. Наше відділення, що у Вінниці поруч з «Будинком офіцерів». Дівчата привітали колегу зі святом, зробили це фото та усміхнені розпочали новий робочий день. Зустріли клієнтів, — цитуємо допис. — Через годину це відділення потрапить в епіцентр ракетного удару мордора. 25-літня Аліна (крайня справа) — загине, залишивши осиротілих батьків, решта — зазнають травм та потраплять до шпиталю. Не потрібно називати ось це війною. Це тероризм. Жахливий та безжальний у всіх його проявах». 

З власних джерел журналіст «20 хвилин» з'ясував, що працівниці банку на час тривоги були на задньому дворі. На Аліну впало дерево. Одна із працівниць намагалася їй допомогти, але дівчина загинула миттєво.

Всі були у шоковому стані. Працівниця Настя у найтяжчому стані, вона в реанімації. У Марини — відкритий перелом ноги, в Оксани — перелом плеча, контузія, травма голови.

Ще одна працівниця на ім'я Аліна отримала травми.

Внаслідок ракетного удару по Вінниці, який стався 14 липня, нагадаємо, загинули 23 людини, з них — троє дітей.

Сильно постраждала також інша інфраструктура міста. Загалом пошкоджень зазнали 55 будівель і 40 автомобілів. Повибивало вікна та пошкодило будинки також приватних квартир.

Знищений медичний центр, будинок побуту. Пошкоджені аптека, РАЦС, кав'ярня. І це не повний перелік. У матеріалі журналісти «20 хвилин» об'єднали наслідки руйнувань, зібрали фото та відео з місць подій. 

Більше інформації знайдете наших у репортажах:

 

Читайте також:

Не ігноруйте. Вінничанам нагадують про чотири види сигналу у разі екстрених ситуацій

Можливі ракетні удари. Що робити вінничанам після сигналу «Увага всім!»

Не нехтуйте власною безпекою. Правила безпечної поведінки у надзвичайних ситуаціях

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Людмила Зозуля

    Жах. Співчуваю батькам Аліни.

keyboard_arrow_up