Яка поведінка людей вас дратує в громадському транспорті? Ми запитали вінничан

Яка поведінка людей вас дратує в громадському транспорті? Ми запитали вінничан
  • Торік громадський транспорт Вінниці перевіз понад 52 мільйони пасажирів.
  • Пасажиропотік невпинно зростає, а отже трамваями, тролейбусами та автобусами користується дедалі більше людей.
  • Допоможімо одне одному зробити наші зустрічі у салонах громадського транспорту більш комфортними. Розкажіть, що вам не подобається у поведінці пасажирів?

З таким питанням ми звернулися до наших читачів на сторінках у Facebook та Instagram. Загалом отримали 285 коментарів. Вибрали найцікавіші відповіді:

Тетяна Ніколюк-Гарда

Відео дня

— Дратують дами та чоловіки, які люблять облитися духами з дуже інтенсивним запахом, типу чорної ванілі. У мене на них алергія. Уже не раз було таке, що мусила виходити з транспорту на наступній зупинці, бо неможливо дихати.

Альона Григорець

— Не подобається те, що чим більше маршрутів в місті, тим довше чомусь треба чекати тролейбуса! В першу чергу маю на увазі маршрути в сторону Немирівського шосе. Транспорт переповнений завжди. Сидячі місця для молоді з телефонами.

Світлана Чорна

— Дратує, коли люди розмовляють через телефон в транспорті. Можна вивчити уроки, посадити, викопати бараболю, покусати сусіда, родити трійню, полаяти владу, вивчити ціни на яйця і ковбасу та багато інших «цікавих» речей. Треба поважати один одного. Бути чемними та розуміти, що особисте життя не треба обговорювати в транспорті телефоном. Миру нам і любові.

Олена Козюра

— Дратує, коли вільна середина тролейбуса, а вхід «запломбували» пасажири та не дають зайти іншим. Люди, будь ласка, проходьте в середину і сідайте на вільні місця! Комусь треба теж їхати.

Тетяна Поплавська

— Пенсіонерам потрібно зробити платний проїзд. Бо, наприклад, дитина заплатила за проїзд та ще й повинна поступитись місцем. Я не розумію логіки взагалі.

Раїса Трапля

— Все дратує! І голосна розмова телефоном, і бабульки, які соплять над головою, і насичений аромат парфумів, від яких блювати хочеться, і контролери, які чіпляються до дітей, а здорових мужиків обходять.

Світлана Мітрова

— Мені не подобається сам транспорт. Коли весь світ їздить у низькопідлоговому транспорті, наше ТТУ пишається тим, що завозить старі й страшні трамваї. У місті багато мам з дітками у візочках. Чи зручно їм затаскувати ті візочки? А їх ніхто не питає.

А що вас особисто дратує в поведінці пасажирів громадського транспорту Вінниці? Пишіть у коментарях!

 

Читайте також:

Які зарплати та чим володіють мери найбільших міст Вінниччини? Аналіз декларацій за 2023 рік

Скандал навколо психоневрологічного інтернату, де за два роки померло 27 людей. Що каже влада?

Корупційна справа з Гнівані: чому прокурор просив повернути заступника мера під варту?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (95)
  • Татьяна Данилюк

    Якщо когось невлаштовує то ходіт  пішки. Дякую  цим людям які нас возят та    мають  велике  терпіння  до наших  людей.
  • Наташа Джога

    Коли на весь трамвай, тролейбус,дуже гучно розмовляють по телефону,навіщо комусь слухати .люди їдуть з роботи,чи на роботу.
  • Евгений Боковой

    В неналежному стані трамвайна зупинка біля мед. інституту. тобто  на -табло  треба повернути на 360 градусів бо світить сонце і не можна прочитати. Нехай хоч один керівник подивиться на табло. А на тильній стороні прикріпити письмовий розклад руху.
  • Оксана Безносюк

    Знаю, що за протоколом на кінцевій зупинці щоразу має здійснюватись вологе прибирання салону, а не розв'язування води з відра.🥴
    Хтось даремно отримує зарплату...🤔

keyboard_arrow_up