Астропсихологиня про 2024-й: що принесе з собою цей рік, прогнози, виклики і перспективи

Астропсихологиня про 2024-й: що принесе з собою цей рік, прогнози, виклики і перспективи
  • За східним гороскопом 2024-й — рік дерев’яного Дракона. Як зустріти Новий рік і яким він буде для українців, розпитали у вінницької астропсихологині Антоніни Пачевської.

Щороку, в ніч з 31 грудня на 1 січня, вінничани зустрічають новий календарний рік, який має свого зодіакального покровителя у китайському календарі. Цей буде роком Дерев'яного Дракона. Ця тварина в китайській астрології несе в собі енергію та вважаючись одним із найпотужніших знаків. Астропсихологиня Антоніна Пачевська розповідає, як потрібно зустрічати 2024-й рік.

«У мить зустрічі 2024 Місяць буде перебувати в знаку Діви, яка є найбільшою «хазяйкою» усього зодіаку. Тому в домі однозначно має бути чисто, все на своїх місцях, ніяких недоробок,— радить астропсихологиня. — А ще Діва дуже поважає розумність і користь, здоровий спосіб життя. Тож зверніть увагу на корисні продукти і розумний режим вихідних. Поруч з тим, Венера, яка відповідає за наші смакові вподобання, буде знаходитись у знаку Стрільця, який цінує ексклюзив. Тому можете придбати для застілля якийсь екзотичний фрукт».

Що варто було одягнути на свято, щоб наступний рік приніс удачу?

Відео дня

«Готуючись до зустрічі Нового року я особисто не підбираю колір одягу чи набір страв, які начебто, мають подобатись дерев’яному Дракону, — розповідає Тоня. — Так, це популярна астрологія, проста у виконанні, але ефективність таких дій викликає питання. Я дивлюсь на цю мить з точки зору інших, більш важливих, на мою думку енергій. Кожен день в році має своє призначення, астропсихологія допомагає його розкрити через цикли Місяця».

Вплив ретроградного Меркурія

Ми входимо в Новий рік у супроводі ретроградного Меркурія. Як це вплине на нас?

«Підготовку до свят варто почати завчасно, — каже Пачевська. — Адже ретро Меркурій, період якого почався з 12 грудня й триватиме до 2 січня, буде створювати масу незручностей. В такий час ми стаємо неуважними, частіше помиляємось. Зростає кількість непорозумінь: ніби все ж однозначно ви сказали, а людина зрозуміла для себе зовсім інше.

Ми схильні передумувати свої рішення, а значить, шкодуємо про зроблене. Через таке «передумування» усіх навколо починають змінюватися плани, а отже переносяться графіки зустрічей та послуг. На додаток гальмується трафік на дорогах, затримуються посилки і розрахунки, плутанина псує нерви.

До того ж, про придбане в цей час, доведеться шкодувати, з різних причин. Тож, встигніть зі значущими покупками і приготуваннями до середини місяця, або, принаймні, не відкладайте на останній момент, аби був запас часу. В гості чи в подорож теж відправляйтесь дуже заздалегідь».

Якщо раптом, зустріч нового року у вас складеться не найліпшим чином, не переймайтесь. Все можна надолужити навесні, — каже Антоніна.

«Адже планетарний рік, астрологічний, справжній, починається 20 березня, там можна буде все надолужити. Навесні прийде рік Лебедя, який відбувається раз на 32 роки. В такі роки відновлюється справедливість й зароджуються нові прогресивні процеси. Хай буде так!».

Що Україну чекає в Новому році 

Що очікує нас у 2024 році? Завдяки гороскопу та астрології ми можемо дізнатися аспекти нашого життя будуть найбільш продуктивними для України.

«Венера курує і фінанси, в яких, будучи в Стрільці, вона щедра. Тож, вірю, що меценати України нас не те, що не полишать, а й з’являться нові. Кошти будуть!... ексклюзивні, закордонні, — запевняє астропсихологиня. — Повертаючись до того, що рік приходить під егідою Місяця в Діві, можна зробити висновок, що впродовж нього ми будемо наводити лад, впорядковувати своє життя, вичищати зайве, лагодити поламане. 

Україна, до речі, за зодіаком також Діва (народжена 24.08). Тому не дивно, що у нас живуть найхазяйновитіші люди.

«Є ще важливий нюанс в карті народження держави, який повторюється і в мить зустрічі цього Нового року, це ретроградність Меркурія. Меркурій курує наші думки, всі види комунікації і логістики, торгівлю, — пояснює Антоніна Пачевська. — Його ретро положення в долі України означає, що ці зони у нас проблемні: домовитись важко і народу з владою, і владі між собою. Сказане і написане, зокрема, законодавство, постійно змінюється, побудувати ефективну системність в будь-чому не вдається.

Зате в той час, коли Меркурій ретроградить, а це буває тричі на рік по три тижні, в усіх справи буксують, а в Україні, навпаки, починаються активні зрушення. Наш контрнаступ почався саме в такий час. Тому, хочеться вірити, що й впродовж року, рухатись будемо, по-своєму, не так як всі, але до світлого майбутнього.

Про останнє свідчить те, що 2024 відбувається в 20-ту добу місячного циклу, символ якої Орел.

«Це дає нам наступну підказку: кожному з нас варто «перелетіти» через перешкоди — відкинути всі сумніви, страхи, сердечний тягар, непотрібні зв’язки, решту баласту, що зв’язує нам руки чи душу, задля того, аби осмілитись на значущу мету, прийняти рішення і здійснити свій впевнений красивий «політ», — говорить Антоніна Пачевська. — Це одна з енергетично світлих діб, адже бувають й доволі важкі, що говорить про те, що в Новий рік ми входимо на гарних енергіях, Цьому вторить і те, що Дракон приходить дерев’яний. Дерево ж  говорить Антоніна Пачевська. символ росту та розвитку, нового життя».

 

Читайте також:

Про улюблену «Олів'єшечку»: скільки нині коштує святковий салат?

Від 100 гривень до 12 тисяч. Де і за скільки можна купити живу ялинку у Вінниці?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Лєна

    Хтось запустив салюти

    Alexandr reply Лєна

    Угу

    Лєна reply Alexandr

    Да,вже сирени проіхали

    Лєна reply Alexandr

    Блін, думала вибухи(((

    Alexandr reply Лєна

    Нє, 100% салют я бачив, якраз на балконі був

keyboard_arrow_up