Як працює Вінницький ЦНАП під час та після повітряної тривоги

Як працює Вінницький ЦНАП під час та після повітряної тривоги
  • Останніми днями через ескалацію російської агресії проти України значно почастішали сигнали повітряної тривоги.
  •  Під час загрози усі мають перебувати в укриттях

Як повідомляють у Вінницькій міській раді, відповідно до правил, встановлених Державною службою України з надзвичайних ситуацій, на час повітряної тривоги прийом відвідувачів Центру адміністративних послуг «Прозорий офіс» Вінницької міської ради призупиняється. Робота ЦНАПу відновлюється через 15-30 хвилин після відбою.

 

«Наш пріоритет – безпека людей. Під час повітряної загрози усі мають перебувати в укриттях — каже директорка департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Ірина Копчук. — Запевняємо, усі клієнти, які отримали талон попереднього запису і час прийому яких припав на час повітряної тривоги, будуть обов’язково прийняті адміністраторами ЦНАПу».

Відео дня

Для цього необхідно звернутись до рецепцій центрального та територіальних відділень з номером талону попереднього запису або зателефонувати до Кол-центру ЦНАПу (тел: (0432)65-50-50; (067) 000-26-61; (073) 000-26-61) і перенести запис на зручний час.

«Сподіваємось, що Ви із розумінням поставитесь до тимчасових незручностей. Бережіть себе та Україну!» — зазначила Ірина Копчук.

Нагадаємо, 10 жовтня, Україна знаходилася під атаками російських терористів. Були вибухи в Києві, у Хмельницькому, Житомирі, Дніпрі також було чутно вибухи. Також декілька вибухів сталися у Львові та області — у Львові в окремих районах зникло світло. На Вінниччині спрацювала ППО.

російські війська бомблять Україну. Повідомлення про вибухи та роботу ППО надходять з різних областей. Енергетичні цілі на Вінниччині потрапили під обстріл ворога 

Впродовж кількох наступних днів, нагадаємо, Укренерго знадобиться додаткове обмеження електроспоживання. Це дасть можливість ремонтним бригадам відновити електромережі і якомога швидше забезпечити знову надійне енергопостачання.

 

Читайте також:

Обстріл ракетами і дронами-шахідами: хроніка подій у Вінницькій області 11 жовтня

Вінничан закликають зарядити телефони: що робити, якщо зникне сигнал мобільного оператора

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ivan Sobzyk

    Да сховище тільки для працівників а громадяни на вулиці.Чиновник це вища каста-і ідіотизм кабінетних потвор.

keyboard_arrow_up