Втратили роботу через війну? У Вінниці вам допоможуть знайти нову

Втратили роботу через війну? У Вінниці вам допоможуть знайти нову
Фото ілюстративне, kyivpost.com
  • Вінничани та біженці, які втратили роботу через війну, можуть стати на облік до центру зайнятості, повідомляють у Вінницькій міській раді.
  • Міський центр зайнятості працює на вулиці Привокзальній, 28; за графіком — з 9.00 до 17.00 (а в п’ятницю — з 9.00 до 16.00). 
  • Крім того, люди з гарячих точок, можуть отримати 6,5 тисяч гривень через «Дію».

«Не сидіть тільки на своїх заощадженнях. Шукайте роботу», — з таким закликом звертались до українців держслужбовці.

Відтак у Вінниці можна зареєструватись у міському центрі зайнятості, задля того, щоб отримати статус безробітного і відшукати пропозиції щодо роботи. Для цього необхідно проконсультуватися з фахівцями: телефоном або ж записатись на прийом. 

Центр знаходиться на вулиці Привокзальній, 28. Телефони для консультацій: (0432)55-44-90; 55-16-97.

Відео дня

— Вінницький міський центр зайнятості працює у звичайному режимі: з понеділка по четвер з 9.00 до 17.00, у п’ятницю — з 9.00 до 16.00. Вінничани та переселенці можуть звертатися до нас за консультацією. Ми надамо відповіді на будь-які питання, — зазначила начальниця відділу інформаційної роботи та архівної справи Вінницького міського центру зайнятості Жанна Чубій.

Для отримання статусу безробітного, необхідні такі документи: паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, трудова книжка із записом про звільнення, диплом про освіту.

Нагадаємо, що Уряд затвердив Постанову щодо надання у 2022 році застрахованим особам одноразової матеріальної допомоги у зв’язку з втратою роботи через військові дії. Виплати 6500 гривень допомоги від держави здійснюються через програму «єПідтримка» в сервісі «Дія».

Пропозиція доступна громадянам України в областях, де ведуться активні бойові дії. Зокрема, до програми увійшли Волинська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Київська, Луганська, Миколаївська, Одеська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська області та Київ. Одноразову виплату можуть отримати наймані працівники, за яких сплачується ЄСВ та ФОП усіх груп.

 

Читайте також:

Поліція попереджає про шахраїв, які можуть збирати гроші. Де знайти перевірених волонтерів?

Вінничани, запишіть собі ці телефони: контакти рятувальників, ЖЕКів та «Цілодобової варти»

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (13)
  • Ольга Савчук

    А нам де Вінницким работать ?
  • Вадим Шарагов

    Я також сиджу без роботи

    Лариса Кочмарук reply Вадим Шарагов

    Вадим Шарагов аналогічно і я
  • Марина Рудюк

    Щось не віриться
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗️ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up