Всі оголошення з газети РІА відтепер в Телеграмі та Вайбері

Всі оголошення з газети РІА відтепер в Телеграмі та Вайбері
  • Переглядати свіжі оголошення газети РІА чи швидко шукати їх за ключовими словами відтепер можна в смартфоні, за допомогою нашого Телеграм та Вайбер ботів. 
  • Розповідаємо, як вони працюють і у чому їхня зручність.

Пошук роботи, загубленого паспорта або ж оренда, продаж і купівля нерухомості — усе це і не тільки можна зустріти на сторінках РІА. Але відтепер знайти потрібну інформацію стає ще простіше, адже ми створили боти для пошуку, читання та подачі оголошень в газету. 

Для того, щоб це зробити, вам потрібно запустити Телеграм-бота чи Вайбер-бота. Одразу після цього ви вільно можете переглядати актуальні оголошення за рубриками та шукати їх за ключовими словами. Крім того, ви матимете можливість підписатись на рубрики, які вас цікавлять. Наприклад, якщо ви шукаєте роботу, то, підписавшись на рубрику «Робота», вам будуть приходити нові оголошення на цю тему одразу після їхньої публікації. 

Оголошення у боті показуються з останнього та наступного виходів газети, тобто лише свіжі та актуальні. Тобто наступний вихід газети ще не вийшов, але подане оголошення  користувачі Телеграму та Вайбера зможуть побачити першими.

Відео дня

Як підключитись до нашого телеграм-бота? 

Запуск максимально простий: завантажуйте Телеграм на свій гаджет, якщо у вас його ще немає, і запускаєте бот за цим посиланням.

З Вайбером працює так само, ось за цим посиланням

Після запуску вам потрібно буде вибрати місто, оголошення в якому вас цікавлять. Далі бот запропонує вам вибір: переглянути усі рубрики чи шукати оголошення за певним ключовим словом. 

Якщо ви вибрали перший варіант, то перед вами з’явиться 26 основних рубрик, наприклад, «Автомобілі», «Навчання», «Загубив-знайшов» тощо. Далі, для зручного перегляду оголошень, обираєте підрубрики тем, які вас цікавлять. Крім того, можна одразу ввести ключове слово, наприклад, «бухгалтер», і чат-боти покажуть всі оголошення, де зустрічається це слово. 

Посилання на Телеграм-бот: https://telegram.me/RIA_ogo_bot

Посилання на Вайбер-бот: 

viber://pa?chatURI=riaogobot

Читайте також: 

Ми незалежні тільки завдяки читачам. «20 хвилин» впроваджує платну підписку
Стартує «Народний бренд» — конкурс для визначення найкращих. Як стати учасником?
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Vitaliy Shaman

    Бот, по классике, будет за 1 грн, а потом по полной?

    Новини Вінниці на 20хвилин reply Vitaliy Shaman

    Vitaliy Shaman все безкоштовно))
  • Юлія Лабутіна

  • Ols Kat

    в якiй саме телеграмi

    Наталія Корпан reply Ols Kat

    Ось за цим посиланням: https://telegram.me/RIA_ogo_bot

keyboard_arrow_up