«Віра у майбутнє»: вінничанка Elen Smile презентувала новий відеокліп

«Віра у майбутнє»: вінничанка Elen Smile презентувала новий відеокліп
  • Вінницька співачка Elen Smile презентувала відеокліп «Віра у майбутнє».
  • Відеороботу знімали на мальовничих локаціях нашого міста.

Співачка із Вінниці під псевдонімом Elen Smile, яка ще два роки тому запалювала у вінницьких караоке, тепер впевнено крокує до олімпу українського шоу-бізнесу. Вона записує пісні власного авторства, знімає кліпи. А рік тому дівчина виграла потужний музичний конкурс «MUSIC VISUAL AWARDS».

Олена Поліщук розповідає, що музика завжди була в її житті. Але рідні і близькі ніколи не підтримували її в цьому захопленні. Тому отримала освіту фінансиста і перекладача. Коли ці професії допомогли їй заробити кошти, щоб займатися улюбленою справою — дівчина одразу ж взялася до справи. Голос тренувала в караоке барах, коли повірила в свої можливості — почала знімати кліпи і виступати під псевдонімом «Elen Smile», — так себе колись підписала у Фейсбуці.

Відео дня

— У суспільстві існує стереотип, що стати співачкою можна тільки тоді, коли маєш великі статки, тому професійно вокалом я ніколи не займалась, — розповідає вінничанка. — Батьки завжди на такі мрії категорично казали «ні». Але бажання «запалювати» на сцені в мене ніколи не пропадало. Тому, коли виросла, стала зіркою місцевих караоке-клубів. Коли розпочалася повномасштабна війна, вирішила записати патріотичний кліп і професійно займатися музикою, адже мрії мають здійснюватися. 

Мрія таки здійснилася: днями Олена Поліщук здивувала поціновувачів української пісні. Вінничанка Elen Smile презентувала відеокліп «Віра у майбутнє».

— Кліп знімали у серпні минулого літа, в Вінниці на найяскравіших локаціях, — розповідає Олена. — Ідея відео повністю була моя. Пісню почула в мережі інтернет і придбала її. Але багато додала авторського: разом зі мною заспівав дитячий колектив, також я додала куплет англійською, щоб пісня ширилася світом. Було 30 версій пісні, я довго коригувала, доводила до ідеалу.

Олена Поліщук планувала випустити кліп до Дня незалежності, але завадила хвороба.

— Коли почалася війна я через неділю поїхала в Румунію, потім в Туреччину, — розповідає вінничанка. — Там захворіла, у Вінниці проходила тривале лікування. Але слова пісні «Віра у майбутнє» мотивували мене до одужання. Варто наголосити, що попри образ Ксени-захисниці, кліп був задуманий не про війну, а про віру в майбутнє.

В лютому співачка Elen Smile планує дати благодійний концерт у Вінниці. Також готує флеш-моби на підтримку України в Європі та Америці.

 

Читайте також:

«Пошкоджені осколками, промовисті». Картини на ящиках від боєприпасів малює художниця з Вінниччини

Що має бути в холодильнику і на столі? Рецептами корисних страв ділиться Марина Боржемська

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up