VinSmart Центр розпочинає прийом заяв для бажаючих відвідувати розвиваючі гуртки

VinSmart Центр розпочинає прийом заяв для бажаючих відвідувати розвиваючі гуртки
  • З 1 вересня розпочинається прийом заяв для дітей, які бажають відвідувати різнопланові гуртки. Прийом заяв триватиме до 15 вересня.
  • Гуртки можуть відвідувати діти різної вікової категорії від 3 до 15 років.

Про це повідомляють у Вінницькій міській раді.

Тут є заняття з раннього розвитку, дошколярик, можливість вивчення польської та англійської мови, а також гуртки з малювання, авіамоделювання, футболу та Lego-конструювання. Одним з цікавих напрямків є технічна і творча майстерні.

«З переліку напрямів роботи наших Центрів, кожен зможе обрати собі щось до душі. Запрошуємо батьків прийти та написати заяви, аби з 15 вересня дітки розпочали навчання», — зазначив директор VinSmart Центру Дмитро Мира.

Відео дня

Заняття є безкоштовними. Для зручності батьки можуть обрати найближчий Центр до свого місця проживання, аби дітям було комфортніше відвідувати гуртки.

Детальну інформацію уточнюйте у Центрі або за телефоном: 50-82-13.

Новий навчальний рік в офлайн, нагадаємо, розпочнеться в трьох десятках вінницьких шкіл, для близько півтори тисячі дітей. Для їхньої безпеки у кожному з цих навчальних закладів мають облаштувати найпростіше укриття. Про те, як відбувається цей процес, наші журналісти готують публікацію. Вони пройшлись повсім школам та перевірили укриття. Вже скоро ми розповімо про все докладно.

 

Читайте також:

«Тривожний рюкзак» для дітей: поради поліції, що варто скласти до школи

У цей день вітайте школярів та Тимофіїв. Історія, прикмети та заборони 1 вересня

«Пам'ять про трагедію має залишитись». Батьки 18-річної Саші розповідають про свій біль

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up