Вінниця. 21-й день війни. Сергій Моргунов розповів про ситуацію у місті

Вінниця. 21-й день війни. Сергій Моргунов розповів про ситуацію у місті
  • Сьогодні, 16 березня, близько 4-ої ранку вінничани відчули декілька вибухів. За інформацією надзвичайників, на щастя, постраждалих немає.

Про це повідомив мер Вінниці Сергій Моргунов у ранковому зведенні.

«Сьогодні дуже важливо, щоб під час повітряної тривоги вінничани перебували у безпечних місцях – у бомбосховищі, в коридорі за правилом «двох стін» або інших приміщеннях, які виконують роль укриття. Військові також наголошують, що будь-яка інформація, фото та відео про удари, яка публікується в соцмережах чи внутрішніх чатах, — це наводка для ворога», — зазначає Моргунов.

За словами мера, істо продовжує жити в умовах воєнного стану. Підприємства критичної інфраструктури міста працюють — у вінничан є світло, вода, тепло.

Відео дня

Громадський транспорт вийшов на маршрути.

— Разом з обласною військовою адміністрацією працюємо у посиленому режимі, щоб забезпечити стабільність у місті на регіоні, — додає Моргунов. — Формуємо стратегічні продовольчі запаси та резерв медикаментів. Координуємо зусилля з волонтерами та нашими закордонними друзями щодо збору гуманітарної допомоги для біженців і військових.

Він зазначає, що наші захисники дбають про те, щоб Україна стояла щитом проти навали орків.

— А ми з вами маємо робити усе, що від нас залежить, щоб бути надійним тилом. Дякую кожному, хто наближає перемогу – своїми зусиллями і своєю роботою. Разом вистоїмо! — каже міський голова. Слава Україні.

 

Читайте також:

Вінничан попереджують про тимчасове припинення телетрансляції. Яка є альтернатива?

Двадцята ніч війни: про найголовніше у Вінниці та області (ХРОНІКА)

У Вінниці затримали прихильника «руського міра». Ним займається СБУ

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up