Вінницький міський палац дітей проводить для малих переселенців цікаві заходи

Вінницький міський палац дітей проводить для малих переселенців цікаві заходи
  • Внниця стала прихистком більше як для шести тисяч дітей переселенців. Діти мають відчувати себе в безпеці, розвиватись та соціалізуватись.
  • Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної, вже місяць проводить для переселенців культурно-масові заходи.

Педагоги палацу разом з дітьми співають, танцюють, грають в шахи. Також влаштовують для хлопчиків та дівчат спортивні розваги, розважальні театралізовані програми, майстер-класи, вікторини та зустрічі з психологом. Педагоги комп’ютерного центру Палацу навчають самостійно складати роботів, програмувати їх і після ще влаштовують змагання.

«Діти вже мають своїх улюблених педагогів та вид діяльності. Постійно просять, щоб ми приїжджали ще. Деяким подобається більше грати в активні ігри, дехто з дітей більше хоче посидіти та зробити щось руками. Тому ми постійно готуємо нові активності та майстер-класи», — зазначає директорка Вінницького міського палацу дітей та юнацтва Світлана Мусійчук.

Також до бісероплетіння, виготовлення різних поробок долучають і батьків дітей-переселенців.

Відео дня

«Ми проводимо 8 виїздів на тиждень у місця, де найбільше перебуває дітей-переселенців. Наші педагоги ініціативні й знають історії майже кожної дитини. Час від часу закуповують солодощі, щоб порадувати хлопчиків та дівчат», — говорить Світлана Мусійчук.

 

Читайте також:

Цей день в історії. Свято, іменини, заборони і прикмети 14 квітня

Що і де безоплатно отримують переселенці та інше важливе за 12 квітня на 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up