"Пропутінські сили" 9 травня в центрі Віннниці організовують марш “Безсмертного полка”

"Пропутінські сили" 9 травня в центрі Віннниці організовують марш “Безсмертного полка”
  • Широкого розголосу набула сутичка в Вінниці між комуністами та національністами, яка виникла під час першотравневого параду.
  • На 9 травня вінницьких ветеранів Другої світової війни закликають на марш «Безсмертного полку».
  • Чи не бояться ветерани нападу ультрасів, ми запитали в організатора заходу.

На честь перемоги Радянського Союзу над нацистською Німеччиною вінницький осередок партії “Союз лівих сил” та товариство “Україна-Росія” організовує в Вінниці марш «Безсмертного полку». Захід планують на 9 травня на Європейській площі.

Таким повідомлення з друзями поділився колишній нардеп від соціалістів Іван Бондарчук, який зараз працює в Політичній парті «Союз Лівих Сил».

Відео дня

Варто нагадати, що під час цьогорічного мітингу на 1 травня в Вінниці молодики напали на пенсіонерів, які зібралися на захід. Між ними виникла сутичка, в яку втрутилась поліція.

На щастя, обійшлося без потерпілих. Поліція відтіснила націоналістів та затримала трьох найактивніших.

Тому ми запитали в Івана Бондарчука, як в організатора маршу, чи не боїтесь ви нападів ультрасів. Наразі, відповіді ми ще не отримали. Як тільки Бондарчук відповість, ми одразу вам повідомимо.

А поки дивіться відео бійки під час «першотравневого параду» в Вінниці:

Довідка:

Безсмертный полк” – пропагандистська агітаційна кампанія Кремля.

Цитата Віктора Небоженка, експерта, керівника служби «Український барометр» про “Безсмертный полк”:

Всі заходи, які проводять Кремль з використанням форм тиску на Україну - ліві, праві православні - всі ці сили потрібні не для розкрутки або фіксації чогось. Завдання Росії - спровокувати заворушення, спровокувати нас на різку реакцію. Їм же потрібні масовки, доказ. Росія чекає від нас бездарної, незручної реакції, вони чекають події, про який ще тиждень можна було б говорити.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (29)
  • Лариса Олійник (Мамбірова)

    таке враження, що сам особисто Путін приїздив .  І чомусь ні з кого маску не зняли, не дуже поспішали і затримувати. От плекаємо ...
  • Ольга Бойко

    Нет мы не боимся, и пугать нас нечего товарищи журналисты. Что бы Вы без нас писали, если бы не было народа. Пусть кто захочет напасть на нас боится нас ,потому что  мы  будем давать им  сдачи.  И вас  Европа не захочет тогда понять-почему вы бьёте старшее поколение за их взгляды и память и Верховная рада тогда должна будет задуматься, а все ли она законы правильные принимает не советуясь со своими избирателями и НАРОДОМ.
  • Искра

    Alexey Shytov reply Искра

    Тамбовский волк тебе товарищ

    Purgen Purgen reply Alexey Shytov

    Тебе-то точно. Шакалье...
  • m8s mini

    Два, важко кацапам втримати контроль над украïнцями ))

    Сергей Сторожук reply m8s mini

    ДЕБІЛ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній) 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up