Вінницька ІТ-компанія RIA.com співпрацюватиме з обласною військовою адміністрацією

Вінницька ІТ-компанія RIA.com співпрацюватиме з обласною військовою адміністрацією
  • Вінницька обласна військова адміністрація та місцева ІТ-компанія RIA.com, що створює маркетплейси AUTO.RIA та DOM.RIA, розпочали співпрацю в межах підписаного меморандуму.
  • Відтак компанія надаватиме необхідну допомогу у забезпеченні ЗСУ, а також допомагатиме внутрішньо переміщеним особам.

Наразі RIA.com вже закупила чотири Bandera Power — акумуляторні батареї, що заряджають
дрони і планшети військових. Разом із ними було придбано ще дві сонячні батареї Bandera
Solar.

«Ми, як український ІТ-бізнес, маємо зараз не тільки підтримувати економіку нашої держави, але й щодня допомагати нашим військовим. Адже віримо, що об’єднавши зусилля ми зможемо швидше позбутися ворога та повністю звільнити нашу державу від окупанта. Підписавши меморандум із Вінницькою обласною військовою адміністрацією, ми оперативно дізнаватимемось про нагальні потреби та разом із командою компанії робитимемо так, аби в найкоротші терміни запити були реалізовані», — коментує Артем Уманець, голова правління RIA.com.

Відео дня

«Сьогодні дуже потрібна адресна допомога Збройним Силам України. За час війни потреби постійно змінюються. У Вінницькій обласній військовій адміністрації уже вироблений певний алгоритм дій: чим і кому потрібно допомогти першочергово», — зазначає начальник ОВА Сергій Борзов.

«У рамках підписаного Меморандуму RIA.com придбали чотири пристрої для автономної зарядки Bandera Power та два модулі живлення від сонячної енергії Bandera Solar. Вони поїдуть на передову «заряджати» наших вінницьких захисників», — підкреслив Сергій Борзов.

В найближчих планах компанії RIA.com — закупівля оптичних снайперських прицілів та
відповідних тримачів.

Зазначимо, ІТ-компанія RIA.com вже тривалий час працює в напрямку наближення перемоги. Так компанією було перераховано 1 166 000 грн на спецрахунок Національного банку України для збору коштів на потреби армії. Окрім того, RIA.com організував купівлю авто, неодноразово передавав комп’ютерну техніку військовим та реалізував чимало інших зборів на потреби українських захисників і захисниць.

 

Читайте також:

Вінничани назбирали гроші на Starlink та відправляють супутниковий інтернет ЗСУ

На польські вокзали прибувають біженці з Вінниці: волонтери просять про допомогу

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Оличка Вербецкая

    В нас також був дуже хороший завод по виготовленню сонячних панелей,які могли допомогти нашим військовим але нажаль він проіснував не довго (можливо комусь було зручно ,щоб його не було)дуже прикро!!
  • Евгения Розаренова

    ДУЖЕ ВДЯЧНА ВАМ ЗА ВАШУ ПIДТРИМКУ.
  • Ols Kat

    тому сьогоднi сайт лежав пiвдня

keyboard_arrow_up