Вінничанку Ларису Полулях номінують на премію від «Євромайдан SOS»

Вінничанку Ларису Полулях номінують на премію від «Євромайдан SOS»

Вінничанку номінували на волонтерську премію від «Євромайдан SOS». Це волонтерка та очільниця організації «Бойові бджоли» Лариса Полулях.

Про це у фейсбук пише Євромайдан SOS.

  • Лариса Полулях – волонтерка-юристка, яка з 2014 року надає фахові послуги сім’ям загиблих воїнів. Вона разом зі своїми однодумцями створили волонтерську організацію «Бойові бджоли» (Combat Bees). Вони, отримуючи кошти від написання грантів та співпраці з Ізраїлем, надають правову, соціальну та гуманітарну підтримку учасникам і ветеранам бойових дій на сході України.

— Сама Лариса називає себе «волонтеркою зі стажем», пояснюючи це тим, що вони разом з правозахисниками та громадськими активістами «підштовхують» владу до змін на користь суспільства. Найбільше досягнення Лариси Полулях – це допомога лідерам-ветеранам та найголовніше – зміна їх філософії, що дозволяє їм надалі об’єднувати своїх побратимів у Громадські організації та спілки, — йдеться у повідомленні.

Відео дня

Читайте також:

Вінницька волонтерка обурюється ставленням маршрутчиків до учасників АТО

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Аня

    вітаю.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) Від читача 15:02 Skills4Recovery та JA Ukraine провели ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2024 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up