«Це мій 13-й міжнародний конкурс». Вінничанка перемогла в конкурсі «Miss Tourism Universe 2021»

«Це мій 13-й міжнародний конкурс». Вінничанка перемогла в конкурсі «Miss Tourism Universe 2021»
Фото: Інстаграм Римми Бадунь
  • У Бейруті відбувся щорічний міжнародний конкурс краси «Міс Туризм Всесвіт 2021». За звання найкрасивішої дівчини змагалися 30 учасниць з різних куточків світу.
  • Перемогу в конкурсі здобула вінничанка Римма Бадунь.
  • Для журналістів 20 minut.ua красуня поділилася враженнями про конкурс прямо з Лівану.

Це не перша перемога вінничанки в конкурсах краси. В 2018 році Римма Бадунь, стала другою віце-міс на Міжнародному конкурсі краси «Queen of Eurasia», що проходив у Туреччині.

На конкурсі «Міс Туризм Всесвіт 2021»  наша красуня змагалася з дівчатами з 40-ка країн світу. Про перемогу в Лівані Римма повідомила на власній сторінці в Інстаграм.

Відео дня

«Я переможниця Miss Turismo Universе! Дякую організаторам конкурсу за те, що захід пройшов на високому рівні у такий нелегкий для світу час. Я пишаюсь тим, що представила Україну достойно. Дякую членам журі за високі бали.

Я не повірила, коли ведучий на сцені сказав, що Україна — переможець! Я пишаюся тим, що я українка і успішно представила свою країну! Я була шокована і дуже здивована!», — йдеться в дописі дівчини.

 

 — І ось, ми з «Міс Іспанією» тримаємося за руки, хто ж стане наступною «Miс Туризм ВсесвІт»?  — ділиться Римма з нашими журналістами.— Коли в фіналі на сцені назвали  моє ім'я, я спочатку просто не повірила. Це було дуже хвилююче! Було дуже приємно, коли після конкурсу підходили учасниці та члени жюрi з різних країн і вітали з перемогою. Я дуже щаслива, що представила нашу країну достойно. Це мій 13-й міжнародний конкурс краси, де я представляю Україну, і перша велика перемога.

— Конкурс проходив два тижні, які пролетіли дуже швидко,— ділиться враженнями вінничанка. —Кожен день у нас була насичена програма, ми відвідували туристичні пам'ятки, готувалися до фінального виступу, відвідували ресторани традиційної ліванської кухні. Моє улюблене місце в Лівані — статуя Марії, покровительки Бейрута.

Головний організатор конкурсу  Елі Нахас говорить, що основною місією конкурсу є ознайомлення учасниць  з культурою Лівану, розвиток туристичної галузі Бейрута, адже ця країна багата красивою природою, мальовничими морськими  пейзажами, горами.

— Дуже вдячна всій команді організаторів конкурсу «Miss Tourism Universe» і спонсорам конкурсу, що він відбувся не дивлячись на складну економічну ситуацію в країні, і в світі в цілому, говорить Римма.— І все пройшло на вищому рівні, на головній сцені «Casino du Liban». Головна місія конкурсу — це просування туризму Лівану. Як переможниця, я зобов'язуюсь представляти конкурс на міжнародних івентах, фестивалях моди, брати участь у фотосесіях і офіційних заходах конкурсу

«Miss Tourism Universe» Римма Бадунь закінчила вінницьку школу №32 з медаллю. Вищу освіту здобула у медичному університеті ім. Пирогова, вивчає естетичну медицину і косметологію. Дівчина дотримується здорового способу життя, займається спортом і танцями. Зараз працює над створенням дизайнерський шовкових хусток. Останні роки красуня більшість часу проводить закордоном.

Поки одна вінничанка насолоджується перемогою в Бейруті, інша наша землячка «Міс Вінниця 2021» Вікторія Гелитюк, незабаром змагатиметься за корону в Національному конкурсі краси «Міс Україна 2021».
 

Читайте також:

Представили фіналісток «Міс Україна 2021». Вінничанка — серед претенденток на корону за три мільйони
Обличчя без тюнінгу, біографія без ескорту. Як тепер відбиратимуть дівчат на конкурсах краси?

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Елена Крот

    Страхіття !
  • Nataliya Dybvadskog

    Молодчинка.  Вітаю дівчину ,Вінницю та Україну!💐💓🍾🎉🎊🥉🏆І розумна і гарна. Наші україночки найкращі в світі!😍😍😍🎉🎉🎉🎉
  • Anna Butrowska

    О Божжж🤦🏻‍♀️
  • Liza Kovalenko

    З такими губами звичайно 🤣🤣🤣

keyboard_arrow_up