Вінничанин вимагає заборонити з 10 лютого вихід маршруток без пандусів

Вінничанин вимагає заборонити з 10 лютого вихід маршруток без пандусів
  • На сайті вінницької міської ради з’явилась петиція від активного дописувача Вадима.
  • Вінничанин раніше вимагав, щоб мер та депутати ходили на роботу пішки.
  • Зараз чоловік турбується за людей з фізичними обмеженнями.

Петиція під назвою «Громадський транспорт з можливостями для осіб з обмеженими фізичними можливостями» з’явилась на сайті вінницької мерії вчора, 6 лютого 2017 року.

Автор Вадим Шмагалов вимагає негайно обладнати весь громадський транспорт, без виключення, в тому числі і маршрутні таксі, достатніми умовами для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями.

«Вінниця намагається виглядати європейським містом. Але на жаль, тільки намагається виглядати. День Європи, не є показником європейськості. В одиноких тролейбусах і дуже одиноких трамваях є умови посадки для пасажирів з обмеженими можливостями. А в маршрутних таксі цього взагалі не видно. Пропоную, вимагаю негайно обладнати весь громадський транспорт, без виключення, в тому числі і маршрутні таксі, достатніми умовами для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями. Категорично заборонити з 10.02.2017 року вихід громадського транспорту, враховуючи і маршрутні таксі, на лінії без обладнання для пасажирів з обмеженими фізичними можливостями», - йдеться в тесті звернення.

Відео дня

Станом на сьогодні, 7 лютого 2017 року, прохання підтримали п'ятеро людей. Петицію можна підписати ТУТ.

Нагадаємо, що:

Вадим Шмагалов раніше вимагав від мерії прокласти новий тролейбусний маршрут на Старе місто через морг.

Також вінничанин писав петицію про те, щоб міська влада стала більш відкритою для громади. Та запропонував меру і депутатам ходити пішки на роботу.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • З.А.Глядач

    Потрібно вводити сплату держмита за подання "петицій" більше одного разу.

    Такі придурки,як цей Шморгалов лише відволікають людей від дійсно слушних петицій.
  • Андрийчук Алексей

    Здается вцього Вадима з головою проблеми ! Як він собі це уявляє? Мало того що це фізично не можливо за такий час береобладнати стільки транспорту то ще і не в кожну маршрутку є можливість встановити такий пристрій !! Якщо не вийде половина маршруток на роботу то це в місті буде транспортний коллапс !!!

    З.А.Глядач reply Андрийчук Алексей

    Схоже,в нього навіть і голови немає. Так,лише місце для запихання їжі...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up