Вінничанин пропонує відремонтувати «Локомотив» за кошти інвесторів «Ниви»

Вінничанин пропонує відремонтувати «Локомотив» за кошти інвесторів «Ниви»
  • Місцевий мешканець Іван Грабовський написав петицію про реконструкцію стадіону «Локомотив».
  • Це потрібно, бо відновили ФК «Ниву-В», для якої треба більше поле.
  • Де знайти гроші? Чоловік пропонує варіант: залучити інвесторів вінницького футбольного клубу.

Віничанин подав петицію 22 серпня. У зверненні він пише:

«Стадіон «Локомотив» на 12 тисяч місць зараз знаходиться не в найкращому стані. Протягом десятиріч арена використовувалась, як майданчик для виступу артистів та політиків. Зараз ФК «Нива» відновило своє існування, для нашої команди спорудили тренувальне поле СК «Нива», яке вміщує 3500 глядачів», - стверджує місцевий житель Іван Грабовський.

Чоловік звертає увагу на те, що якщо вінницькі футболісти планують грати на професійному рівні та приймати великі клуби України, то команді потрібен більший стадіон. Бажано — відремонтований.

Відео дня

І як варіант, де взяти грошей, Грабовський пропонує вирішення:

«Міській раді від імені Вінницької громади звернутися до керівництва ФК «Нива» та залучити інвесторів до реконструкції раніше відомого величезного стадіону «Локомотив»

До кінця збору підписів залишилося три дні. Зараз петиція набрала 305 голосів. Необхідно трохи менше п'ятдесяти, щоб міська рада розглянула звернення.

Посилання на петицію

Довідка. Центральний міський стадіон (колишній стадіон «Локомотив») — багатофункціональна спортивна споруда у місті Вінниця. Побудований 1949 року.

До 2012 року на стадіоні проводила свої домашні матчі вінницька «Нива», а в подальшому виступає аматорська «Вінниця».

Від 2008 коштом міста відбувалася реконструкція, в планах якої до 2011 року було повне оновлення стадіону: відновлення освітлення футбольного поля прожекторами, встановлення нового табло, гідроізоляція трибун, встановлення пластикових сидінь в усіх 27 секторах на 24 тисячі місць, а також газон з електро- або водопідігрівом.

В зв'язку з ліквідацією «Ниви» 2012 року стадіон став використовуватися Вінницьким державним педагогічним університетом імені Михайла Коцюбинського для занять фізичною культурою студентів, а також проведення футбольних матчів аматорських футбольних команд, зокрема «Вінниця». Протягом десятиріч арена використовувалась, як майданчик для виступу артистів та політиків. (за матеріали української Вікіпедії)

Читайте також:

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Криштопівка

    Нива нехай хімік хоча б ПІДМЕТЕ і лопухи вирве. А ви кажете - "інвестор"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up