Виготовлення свічок, брошок й брелоків: у Вінниці створили АртКлуб для дітей

Виготовлення свічок, брошок й брелоків: у Вінниці створили АртКлуб для дітей
  • «Твори з BYVI» — це нова ініціатива для вінницьких дітей та молоді. У її рамках будуть щотижня проводити різноманітні майстер-класи для юних жителів Вінниці. 
  • Розповідаємо, як зареєструватися на заняття.

Щотижневі майстер-класи будуть проводити майстри та майстрині платформи подарунків з вінницькою душею BYVI. В цьому вінницькому онлайн-магазині, як ми раніше розповідали, можна придбати чимало цікавинок, починаючи від патріотичних прикрас і закінчуючи іграшками бойових гусаків. Детальніше дізнатися ви можете у нашій публікації, в якій ми зібрали десятку варіантів хенд-мейд виробів від вінницьких майстрів та майстринь з цього сайту. 

А вже в лютому цього року відкрили АртКлуб «Твори з BYVI», де діти і підлітки зможуть навчатися самостійно створювати рукотворні сувеніри. Про це розповідають на сторінці міськради. 

У цьому місяці дітей та підлітків вчитимуть виготовляти кручену свічку з травами, дизайнерський брелок, брошку-«бавовну», а також влаштують майстер-клас із петриківського розпису.

Відео дня

«За пів року роботи нашої платформи крафтових вінницьких сувенірів ми побачили, що напрямок хенд-мейду має велику популярність. І не лише серед дорослих, але й серед молоді і навіть дітей. Тому спільно з нашими майстринями ми вирішили започаткувати АртКлуб «Твори з BYVI». Тепер у Вінниці щотижня будуть відбуватися майстер-класи від наших талановитих майстрів, де учасники зможуть розкрити свій творчий потенціал, виготовити унікальний сувенір і провести час з користю», — сказала директорка «Офісу туризму Вінниці» Тетяна Маєвська.

Які майстер-класи і коли будуть?

Наразі розклад опублікували на лютий. За анонсами та можливими змінами в розкладі потрібно стежити на сторінці «Офісу туризму Вінниці» у Facebook.

Усі заходи будуть відбуватися в Музеї моделей транспорту (вул. Соборна, 64), в якому також можна реєструватися на майстер-класи.

Читайте також:

Чи має ця людина якесь відношення до Вінниці? Тест про вулиці міста, які назвали на честь росіян

Як через «Дію» оформити соцвиплати? Інструкції переселенцям, безробітним і батькам немовлят

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up