Чи має ця людина якесь відношення до Вінниці? Тест про вулиці міста, які назвали на честь росіян

Чи має ця людина якесь відношення до Вінниці? Тест про вулиці міста, які назвали на честь росіян
  • У Вінниці є десятки вулиць, які носять імена російських військових, політиків, діячів культури тощо. Пройдіть наш тест та дізнайтеся імена цих абсолютно випадкових для нашого міста людей.

Раніше ми розповідали про перейменування вулиць міста, яке ймовірно буде проведене найближчим часом. Після так званої деколонізації мають зникнути вулиці на кшталт Московської, Льва Толстого, Валентини Терешкової тощо. Детальніше про це читайте у матеріалі: Без Московської та Суворова. Коли і як у Вінниці можуть почати перейменовувати вулиці?

 

Читайте також:

Артилерійний та авіаобстріл: як поводитися під час таких ситуацій? (ТЕСТ)

Відео дня

Що ви знаєте про руський корабель, Чорнобаївку та банку помідорів? Тест по історіях війни

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (91)
  • Галина Трофимчук

    Зняти їх знаших вулиць
  • Неля Мацкевич

    Це зараз доречно??? З першу треба ворога вибити!!! Всі гроші і сили на війну,а не на таблички!!!!

    Artem Lakomskyi reply Неля Мацкевич

    Неля Мацкевич давайте я розповім вам про те, як муніципальні замовлення розвивають економіку: чи то будівництво мостів, чи то виробництво табличок і їх замовлення, а часто просто перефарбування, - це додатковий оборот капіталу, дохід для працівників, котрі цю роботу виконують, продавців фарби та матеріалів, гроші в їхні сім‘ї. Навіть без ідеологічної складової це корисний процес. А з нею - тим більше. Якщо на часі ходити до салонів краси, мити автомобіль чи купити новий телефон, то проявити гідність стосовно назви вулиць - тим більше.

    Roman Vodvud reply Неля Мацкевич

    Неля Мацкевич зараз нелоречно, а потім буде - какая разница
  • Юрий Будзько

    А может быть займёмся делом? Тут люди гибнут. Заводы стоят одни гитаристы в стране! Шо нечем заняться, некому помощь оказать? Или от этих перемен сразу война закончится? Хотя это похоже на провокацию определённых сил , которые воду мутят.
  • Victor Matpockih

    Схоже в Україні, перед битвою за схід, проводиться операція ФСБ по розколу, інакше це зрозуміти неможливо. Все частіше лунають лозунги Україна для українців.
    І з практичної точки зору це шкодить, бо як бути пожежникам, медикам, як зрозуміти куди їхати?
    Дуже цікава, від кого саме лізуть такі ініціативи.

    Victor Matpockih reply Victor Matpockih

    Lidiia Vasylenkoпередайте куратору з ФСБ, що їбашити москалів будуть на всіх мовах, це спільна справа
    https://youtu.be/HF0-B69iVNk

    Victor Matpockih reply Victor Matpockih

    Lidiia Vasylenkoа вам яка українська більше імпонує, та що в Києві, Полтавська чи Закарпатська. А мені з дому можна виходити коли ви в місті? Ви коли займетесь собою і перестанете бігать за кимось?

    Victor Matpockih reply Victor Matpockih

    Lidiia Vasylenkoа малоросам бронік положено чи ні? Просто цікаво, куди ви ведете, чому піднімаєте цю тему і кидаєтесь такими словами.

    Victor Matpockih reply Victor Matpockih

    Lidiia Vasylenkoрозкажи, якщо поранений не знає української, то його спочатку треба мові навчити, а потім рятувати? Я правильно розумію вашу філософію?

    Victor Matpockih reply Victor Matpockih

    Lidiia Vasylenko тут багатьом хоч живим повернутися, ви в натурі не розумієте чи у вас кантузія?

    Lidiia Vasylenko reply Victor Matpockih

    Victor  Matpockih ,ну,тоді рускаязичні укрАінци-так?Може все таки -зросійщені?Я от не розумію,що неправильно в поверненні українців до мови своєї нації?Он усі,хто живе за кордоном,вивчають мову країни,в котрій живуть чи працюють.

    Victor Matpockih reply Victor Matpockih

    Lidiia Vasylenkoз великоукраїнками і кацапами не переписуюсь. Не на часі, одні кидають бомби, інші бігають палять книжки, ламають пам'ятники. В принципі, працюють в парі.  Ці питання під час війни не вирішуються, на фронті мінімум 50 відсотків російськомовних і ви зараз працюєте на агрессора.

    Victor Matpockih reply Victor Matpockih

    Lidiia Vasylenkoдоречі, байки про малоросів це з методики ФСБ, це характерні маркери їхньої роботи. Ви завдання якесь виконуєте, чи просто, по глупості?

    Lidiia Vasylenko reply Victor Matpockih

    Victor  Matpockih ,що написати?

    Victor Matpockih reply Victor Matpockih

    Lidiia Vasylenkoнапиши це одеситам і маріупольцям сама рівна і правильна українка яка відсижуються в тилах

    Lidiia Vasylenko reply Victor Matpockih

    Victor  Matpockih ,у малоросів завжди українізація не на часі!30 років одне і теж!Московити на захоплених півтора місяці назад півдні України вже знищив пам'ятники атовцям,майданівцям,встановив лєніна,запровадив навчанняв школах по програмі московії,вже збираються референдум проводити!Навіть проводять мобілізацію в свою!!!!!армію!А українцям не на часі поміняти назви вулиць в честь рашистів в своїх !!!містах після бомбардування представниками тих країни тих "хероїв,вєлікіх дєятєлєй,паетов" і т.п .колонізаторів!!!А за язик мовчу!

keyboard_arrow_up