Відсидів 10 років й знову арешт. Вінницькі поліцейські затримали іноземця, якого шукає Інтерпол

Відсидів 10 років й знову арешт. Вінницькі поліцейські затримали іноземця, якого шукає Інтерпол
Фото з сайту Нацполіції у Вінницькій області
  • У поліції розповіли, що затримали 34-річного кримінального авторитета. Іноземець мав днями звільнитись з вінницької в’язниці, але перевірка встановила, що чоловік є у розшуку Інтерпола. Що буде далі?

Оперативники управління міграційної поліції затримали людину, яка перебувала в міжнародному розшуку за вчинення особливо тяжких злочинів. Найближчим часом планується його передача правоохоронцям країни-ініціатора розшуку. На сайті обласної Нацполіції розказали подробиці.

34-річний громадянин сусідньої держави відбував покарання у одній з в’язниць на Вінниччині. Його засудили до 10 років позбавлення волі за заподіяння тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть потерпілого. І цей строк мав завершитись днями.

Однак при проведенні перевірці поліцейські з’ясували, що іноземець розшукується Інтерполом за вчинення у себе на батьківщині особливо тяжких злочинів — зґвалтування із погрозою вбивства та розбою, поєднаного з насиллям та грабежу.

Відео дня

Міграційна поліція 7 липня затримала згаданого небезпечного злочинця  на підставі ухвали суду, винесеної за клопотанням прокуратури області.

Начальник управління міграційної поліції Кирило Доценко розповів, що чоловік має суттєвий вплив на криміногенну ситуацію в нашому регіоні. І оскільки суд піддав затриманого екстрадиційному арешту, то найближчим часом планується його передача правоохоронцям країни-ініціатора розшуку.

До Дня Нацполіції, нагадаємо, зібрали список справ, де видно роботу поліцейських.

 

Читайте також:
Зловили «на гарячому». У Вінниці керівник військової частини вимагав від солдата хабар

У Вінниці перекрили канал збуту зброї кримінальним авторитетам

«Я б і так віддала йому ту сумку». Чоловік, який напав на жінку в лікарні, тепер у СІЗО

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up