Важливе за вчора. Найцікавіші новини 6 листопада, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 6 листопада, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали впродовж 6 листопада. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Хто стане депутатом та міським головою Вінниці? Офіційні результати виборів

Увечері, 6 листопада, міська виборча комісія опублікувала офіційні результати місцевих виборів 2020 року. За ними, чинний міський голова Сергій Моргунов йде на другий термін. Його обрали 61 тисячею 194 голосами вінничан. Також опублікували повний список депутатів нової міськради восьмого скликання. І якщо коротко, то в «Української стратегії Гройсмана» буде в раді «монобільшість».

Хто стане депутатом та міським головою Вінниці? Офіційні результати виборів

«Карантин вихідного дня». Що про нові обмеження кажуть вінничани?

Вже на наступних вихідних, 14 і 15 листопада, урядовці планують запровадити карантин вихідного дня. Відкритими залишають тільки продуктові магазини, аптеки та транспорт. В такий спосіб хочуть сповільнити стрімке поширення «ковіду». Як до нових обмежень ставляться вінничани? Чи дадуть вони результат або є безглуздям, бо Україні потрібен повний «локдаун»?

Відео дня



Реальна допомога чи марний попит? У вінницьких аптеках розкуповують цинк, вітаміни С і Д

Із полиць наших аптек вже починають зникати вітаміни, і вінничани у соцмережах пишуть про те, що обходять кілька аптек, щоб знайти необхідні препарати. Ми дізнались, для чого і кому потрібно приймати вітаміни і цинк та чи можна їх знайти у вінницьких аптеках.

Реальна допомога чи марний попит? У вінницьких аптеках розкуповують цинк, вітаміни С і Д

КОРД у нотаріуса на Келецькій. Четверо вінничан хотіли «віджати» бізнес на 6 мільйонів

Бандити систематично залякували підприємця та вимагали гроші. Погрожували і родині потерпілого. Дійшло усе до того, що зловмисники вирішили забрати у вінниччанина бізнес. Коли відбувалась процедура переоформлення — з'явилась поліція та спецпідрозділ КОРД.

Україну знову поділили на карантинні зони. На Вінниччині дві червоні, решта — помаранчеві

До червоної зони з понеділка потрапляє місто Козятин та Тиврівський район. Решта території області у помаранчевій зоні. Загалом по Україні уже не залишилося жовтих та зелених зон.

Україну знову поділили на карантинні зони. На Вінниччині дві червоні, решта — помаранчеві

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 5 листопада, які ви могли пропустити

COVID-19 забрав уже понад 8 тисяч життів в Україні. Яка ситуація на Вінниччині?

На Пирогова затор з понад десяти тролейбусів. Сталася аварія

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:39 Шляхом Наталі Добринської. Вінничани борються за путівки на чемпіонат світу з багатоборства 19:00 Втік з частини? Нові деталі мобілізації 21-річного хлопця з Тульчина 18:24 Вінничан попереджають про планове відключення газу на кількох вулицях міста 17:15 Чоловіки за кордоном: як новий закон про мобілізацію в Україні вплине на них? Від читача 16:40 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" 15:49 Безпека на Великдень: які заходи посилять в регіоні на свято та проводи 15:00 У пошуках школи англійської мови для своєї дитини? Зверніть увагу на огляд кращих шкіл Вінниці (партнерський проєкт) 14:59 «Невже не пустять на цвинтар?» - Що треба знати про обмеження в’їзду у прикордоння 14:23 Спомини про воїна, який отримав смертельні поранення, прикриваючи тил побратимам 13:21 Пожежа на Замостянській: загинула 71-річна жінка, трьох дітей госпіталізували photo_camera 12:50 Скільки заробляють вінницькі нардепи? Друга частина огляду декларацій за 2023 рік 12:15 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 12:12 Легковик зіткнувся з потягом: загинув начальник Хмільницького центру зайнятості Юрій Шевченко photo_camera 10:44 Без води та світла. Де у Вінниці 29 квітня відключають послуги 10:27 Оновити салон авто за 5000 грн - не просто, але реально! (Новини компаній) 09:37 На фронті відбулося понад 130 бойових зіткнень, найбільше — на Авдіївському напрямку 09:20 Готові великодні кошики, паски та ковбаски. Де замовити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:31 Сьогодні вітаємо Богдана та Артема. Історія та прикмети 29 квітня 21:00 ТОП важливих новин на «20 хвилин» від 22 по 29 квітня, які ви могли пропустити photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up