Важливе за вчора. Найцікавіші новини 29 серпня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 29 серпня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 29 серпня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

В Україні за добу виявили 2 тисячі 481 новий випадок COVID-19, на Вінниччині +72

Міністерство охорони здоров'я України повідомило нові дані про ситуацію з коронавірусом в країні станом на ранок 29 серпня. Кількість інфікованих COVID-19 людей складає понад 116 тисяч. За добу виявили 2481 новий випадок по країні, з них 72 на Вінниччині.

В Україні за добу виявили 2 тисячі 481 новий випадок COVID-19, на Вінниччині +72

З-за спин жінок і дітей стріляли в десантника Коваленка. Згадаймо першого загиблого вінничанина

У День пам’яті захисників України, спілкувалися з батьком першого загиблого земляка. Петра Коваленка вбили пострілом з-за спин натовпу сепаратистів, який перекрив шлях машинам десантників. Своїм тілом боєць прикрив інших побратимів, які були поруч 2 травня 2014-го. Десантнику Коваленку назавжди залишилося 20.

Відео дня

Понад 70 нових хворих. Дані про COVID-19 по Вінниці та районах за 29 серпня

«Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів про ситуацію з коронавірусом в області станом на ранок 29 серпня. Наразі на Вінниччині зафіксували 3 тисячі 872 випадків. +72 нових за добу. Вже одужали 2 тисячі 778 людей, також є 1094 активних хворих. 

Понад 70 нових хворих. Дані про COVID-19 по Вінниці та районах за 29 серпня

Маски, як шкільне приладдя. Що треба мати від COVID-19 з собою в школі та скільки це коштує

За кілька днів школярі знову сядуть за парти, попри пандемію. Навчальний процес у школах обіцяють зробити безпечним та комфортним.  Для того, аби він таким і був, школярам та батькам потрібно підготуватися до навчання у нових умовах. Ми дізнались, що треба мати для захисту від коронавірусу в школі, та порахували у скільки це обійдеться. 

Маски, як шкільне приладдя. Що треба мати від COVID-19 з собою в школі та скільки це коштує

Повернення артистів: ТОП-10 концертів цієї осені, які мають відбутися у Вінниці

Концертний ринок поступово оживає. Усе більше анонсів концертів, які будуть проведені із дотриманням усіх норм безпеки. Зібрали виступи, що відбудуться цієї осені, якщо це буде дозволяти епідеміологічна ситуація. 

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 28 серпня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:26 Сьогодні вітаємо Івана та Віктора. Історія, заборони та прикмети 18 квітня 21:01 Все цвіте та буяє: світлини заквітчаного Подільського зоопарку photo_camera 20:14 Вінничан запрошують на два майстер-класи до Великодня 19:51 Дорожня розмітка за 4 мільйони зійшла разом зі снігом. За скільки намалюють нову? photo_camera Від читача 19:49 Оптична мережа АТ «Укртелеком» уже сягає 80 тисяч кілометрів 19:02 Погода у Вінницькій області різко погіршиться 18:33 «Небо. Я без нього жити не зможу». Вінниця попрощалась із 23-річним льотчиком, загиблим у бою play_circle_filled photo_camera 18:14 ДТП на перехресті: до лікарні потрапила 27-річна пасажирка авто 18:05 У них квартири значно дорожчі, ніж у нас. Про що говорила вінничанка у Португалії на єврофорумі 18:00 ДІЛА — лабораторна діагностика в ім’я здоров’я кожної людини (Новини компаній) 17:38 Бершадський воїн творить красу з військового заліза photo_camera 17:17 У Вінниці впродовж дня не роздаватимуть повісток. Це пов'язано з проведенням рекрутингового заходу play_circle_filled 17:07 На Вінниччині висаджують 1000 саджанців волоських горіхів photo_camera 17:06 «А чи знаєте ви Вінницю?» — на творчій зустрічі нагадали цікаві факти про рідне місто 16:40 Конференц-зали та коворкінги у Вінниці: де орендувати та за скільки? (партнерський проєкт) 16:37 Засудили зека, який молотком забив до смерті іншого ув'язненого. Як це сталося? 16:09 Матір, яка намагалася втопити у річці сина, помістили в психлікарню play_circle_filled 15:06 Які зарплати та що мають мери міст на Вінниччині? Третя частина огляду декларацій 14:08 У Писарівці зник 11-річний Денис Єрьомін (ОНОВЛЕНО) 13:16 Вінничан попереджають про можливі аварійні знеструмлення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up