Важливе за вчора. Найцікавіші новини 29 листопада, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 29 листопада, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 29 листопада. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Пасок безпеки у таксі та пішоходи з світловідбивачами: які зміни внесли у Правила дорожнього руху

Нещодавно, 25 листопада, набули чинності зміни до Правил дорожнього руху в Україні, що стосуються водіїв, пасажирів, велосипедистів і пішоходів. Розповідаємо, про паски безпеки, світловідбиваючі елементи та інші нововведення. 

Пасок безпеки у таксі та пішоходи з світловідбивачами: які зміни внесли у Правила дорожнього руху

Чи дозволять партнерські пологи у Вінниці? Мерія відповіла на петицію

Петицію вінничанки з проханням дозволити партнерські пологи розглянули у міській раді.  Авторка наполягала на тому, їх заборона — безпідставне рішення. Що кажуть в мерії?

Відео дня

Чи дозволять партнерські пологи у Вінниці? Мерія відповіла на петицію

Два інфекціоністи про COVID-19: про зникнення нюху, ліки, томографію та маски

Вінниця першою в Україні розробила і затвердила протокол лікування коронавірусу і продовжує його удосконалювати. Місцеві інфекціоністи нарікають на роботу сімейних лікарів, які часто, на їхню думку, лікують ковід «від ліхтаря». Яким небезпечними міфами обріс коронавірус за час карантину? Наскільки знижує ризик захворіти коронавірусом маска?  Про це говоримо з двома вінницькими інфекціоністами, які щоденно знаходяться на передовій боротьби з ковідом.

Два інфекціоністи про COVID-19: про зникнення нюху, ліки, томографію та маски

«Я не можу спати»: каже на суді водій смертельного ДТП на Станіславського

Аварія сталась у вівторок, 10 листопада, у Вінниці біля зупинки «Станіславського». Після вчинення ДТП водій BMW втік. 13 листопада, повідомили, що водій знаходиться в слідчому ізоляторі та надає покази слідчим. Вінницький міський суд в той же день залишив підозрюваного під вартою. Адвокат написав апеляцію. Що вирішив Вінницький апеляційний суд?

Вінниця в Instagram. Кращі фото за 22-28 листопада

Щодня у соціальних мережах з'являються нові фотографії, що відображають міські ритми, мальовничі пейзажі, незвичайні споруди або пам'ятники, а також яскраві події з життя Вінниці. Дивіться нашу добірку кращих фото з Instagram минулого тижня.

Вінниця в Instagram. Кращі фото за 22-28 листопада

 

Читайте також:

Сьогодні вітаємо Сергія та Григорія. Історія та прикмети 30 листопада

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден Від читача 18:58 смс для Анечки 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up