Важливе за вчора. Найцікавіші новини 21 травня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 21 травня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 21 травня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

В Україні за добу виявили 476 хворих на COVID-19, на Вінниччині — 22 (НАЖИВО)

— За даними ЦГЗ, станом на 9:00 21 травня в Україні 19706 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 579 летальних, 6227 пацієнтів одужало. За добу зафіксовано 476 нових випадків, — зазначають у повідомленні МОЗ.

В області 788 хворих на коронавірус: дані по Вінниці та районах

— Станом на 11.00 21 травня 2020 року на території Вінницької області у 788 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 55 дітей. Зареєстровано 13 летальних випадки від коронавірусної інфекції у дорослих (місто Вінниця – 6, Вінницький район – 3, Калинівський райони – 2, Козятинський, Літинський райони по одному випадку), — йдеться у повідомленні вінницького МОЗ. — Одужало 439 осіб.

Відео дня

З 22 травня відновлюють роботу частини громадського транспорту. ОПИТУВАННЯ

В Україні відновлюють пасажирські перевезення автобусами на приміських, внутрішньообласних та міжнародних маршрутах. Транспорт запрацює, але за певних умов. Про них у матеріалі.

З 22 травня відновлюють роботу частини громадського транспорту. ОПИТУВАННЯ

«Сидимо без грошей і покупців». Як працює вінницький речовий ринок

Пропускний температурний режим та продавці у захисних щитках. Після послаблення карантину вінницький речовий ринок приймає покупців лише в масках та нормальною температурою.

Продавці купили захисні щитки та спеціальні окуляри. Розповідають, що розпродують до карантинних залишки та нарікають, що потік покупців зменшився на 70%.

«Сидимо без грошей і покупців». Як працює вінницький речовий ринок

Лігосмішник, який полюбляє каву. Про життя та новий бізнес Олександра Теренчука

Днями відомий вінницький актор, шоумен та ведучий відкрив кав'ярню. Про любов до кави Олександр Теренчук розповів в інтерв'ю для 20minut.ua. А ще — про КВН, кіно, родину та як все починалось. 

 

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 20 травня, які ви могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up