«Сидимо без грошей і покупців». Як працює вінницький речовий ринок

«Сидимо без грошей і покупців». Як працює вінницький речовий ринок
  • Пропускний температурний режим та продавці у захисних щитка. Після послаблення карантину вінницький речовий ринок приймає покупців лише в масках та нормальною температурою.
  • Продавці купили захисні щитки та спеціальні окуляри. Розповідають, що розпродують докарантинні залишки та нарікають, що потік покупців зменшився на 70%.

Вчора, 20 травня, побували на Центральному вінницькому речовому ринку. На всіх входах до ринку стоять люди, які перевіряють температуру. Щоправда, не всім, вибірково. Людей багато, на вході швидше слідкують за тим, щоб на територію ринку заходили у масках.

Зі сторони проспекту Коцюбинського відвідувачів спочатку зустрічають валютники. Карантинний пост стоїть трохи далі.

Відео дня

— Вчора три чоловіки з підвищеною температурою відправили назад за територію ринку, — розповідає чоловік, який перевіряє температуру. — Працює пропускний режим, у нас тільки в масках.

Лише половина покупців дотримується режиму і носить маски на території ринку. Що стосується покупців, то переважна більшість ходять в захисних щитках, окулярах та масках.

— Нам сказали купити окуляри, є ще щитки, буває одягаю його, — розповідає одна з продавчинь. — Але він теж потіє, дуже важко. Бачите, я говорю, попри те, що опустила маску, щоб відкрити ніс — окуляри все одно потіють. Але ми стараємось.

— Спочатку сказали купити окуляри купити, тепер сказали щитки, — розповідає інша продавчиня. — Працювати у цьому важко.

Хоч на території ринку людно, продавці нарікають, що кількість людей зменшився десь на 70 %, інші кажуть, що покупців немає взагалі.

— Раніше люди з районів приїжджали, а зараз лише вінничани, — каже продавець кросівок. — Сиділи два місяці і далі сидимо без грошей дарма, що на ринку. Дуже вже чекаємо, що запустять міжміське сполучення і сподіваємось, що люди не будуть боятись.

Жінка, яка торгує жіночими халатами розповідає, що на закупки товару поки не їздила.

— Продаємо те, що залишилось із докараннтинних залишків, — каже продавчиня.
 

Читайте також:

Помідор-вкусняшка і медові банани. ТОП-14 милих цінників з ринку «Привокзальний»

Що по чому: скільки коштують овочі та фрукти на ринку «Привокзальний»

Скільки коштує застрахуватись від COVID-19 та які виплати передбачені

«Чого ви тут кричите?» Немовля з жаром відмовились тестувати без благодійного внеску

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (16)
  • Как-то так

    Хто та що там казав про епоху бідності?
  • Любовь Болотина

    У людей нет денег
  • Tanya Mikhalina-Krasnitskaya

    А до того прямо навали покупців були? Не думаю...До того ж нарікання народу на нестачу коштів під час карантину...людям зараз не до обнов!
  • Віка Білик

    Мені цікаво, це тільки у мене цей хитрий миттєвий вимірювач температури показує,що я холодно кровна? А вдома норма.

    Олександр Перепелиця reply Віка Білик

    Ну не говоріть,перед центальним м'ясним показав 35 рівно;тоді виходить я жабуїн холоднокровний )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up