Важливе за вчора. Найцікавіші новини 19 липня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 19 липня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 19 липня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Панянки і селянки: TOП-7 найзавидніших наречених Вінниці

Панянки і селянки: TOП-7 найзавидніших наречених Вінниці

Подільський край славиться гарними дівчатами. В нашій публікації ми розповідаємо про сім відомих і чарівних вінничанок, які ще не позв'язали себе шлюбними узами. 

 

Життя зміниться: дата 20.07.2020 стане доленосною для чотирьох знаків Зодіаку

Життя зміниться: дата 20.07.2020 стане доленосною для чотирьох знаків Зодіаку

Відео дня

Завтра, 20 липня, буде дзеркальна дата. Про неї багато говорять астрологи та додають, що цей день змінить життя чотирьом знакам Зодіаку.

 

У Вінниці затримали «закладчика». При собі хлопець мав 20 згортків амфетаміну

У Вінниці затримали «закладчика». При собі хлопець мав 20 згортків амфетаміну

Чоловік привернув увагу перехожих — він щось ховав, придивлявся до території та постійно був у телефоні. На місце події небайдужі викликали поліцію.

 

Пішла по воду і не повернулася. Другу добу шукають 16-річну Наталю

Пішла по воду і не повернулася. Другу добу шукають 16-річну Наталю

На ноги піднята уся місцева поліція, Нацгвардія та громада. Другу добу дівчину шукають у лісах, полях, криницях та водоймах. Відомо, що пішла по воду та не повернулася.

 

З вересня можливе «змішане навчання», але не для першачків. Ви теж так вважаєте?

З вересня можливе «змішане навчання»,  але не для першачків. Ви теж так вважаєте?

У Міністерства освіти і науки вважають, що найбільш ймовірний сценарій навчання з 1 вересня — це змішане навчання: хтось навчатиметься в школі, хтось — онлайн. Для першачків дистанційне навчання міністерство рекомендувати не буде. Вінницький департамент освіти готується до різних сценаріїв. Який ви підтримуєте? У статті знайдете онлайн опитування, щоб проголосувати.


Читайте також:

Важливе за тиждень. Найцікавіші новини від 13 до 20 липня, які ви могли пропустити

У цей день Аполлон-11 здійснив першу посадку на Місяць. Історія та заборони 20 липня 

Дані по СOVID-19 на 20 липня: в Україні + 651 за добу. Скільки на Вінниччині? 
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники зеленого туризму проти кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up