Пішла по воду і не повернулася. Другу добу шукають 16-річну Наталю

Пішла по воду і не повернулася. Другу добу шукають 16-річну Наталю
  • На ноги піднята уся місцева поліція, Нацгвардія та громада.
  • Другу добу дівчину шукають у лісах, полях, криницях та водоймах.
  • Відомо, що пішла по воду та не повернулася.

Минулої доби ми уже писали про пошук Наталії Кателян з села Олександрівка Вінницького району. Сьогодні, 19 липня, пошуки дитини продовжуються. Про це у фейсбук пише Поліція Вінницької області.

Правоохоронці з'ясували, що Наталя з матір'ю пасла на околиці села худобу. Близько 16 години пішла по воду та зникла. Родина та односельчани шукали дівчину до 2 ночі. Зрозумівши, що безсилі — викликали поліцію.

— Для пошуків неповнолітньої задіяні усі розшукові та оперативні можливості. Особовий склад поліції Вінницького районного відділення поліції та суміжних районів залучений до прочісування територій, — каже заступник начальника ГУ Нацполіції у Вінницькій області Олександр Остроглядов. — Поліції допомагають бійці Національні гвардії України, рятувальники, місцева громада. Перевіряються водойми, криниці, лісові масиви, проводиться подвірний обхід та опитування місцевих мешканців.

Відео дня

Зникла 16-річна жителька Вінницького району. Допоможіть у пошуку дитини

  • Прикмети дівчини: зріст приблизно 155-165 см, худорлявої статури, волосся темно-русяве, заплетене у косу до плечей.
  • Була одягнена: у рожеву футболку, клітчату спідницю, фіолетові калоші, жовту хустку з квітчастим візерунком.

Усі хто знає, де може бути Наталя чи десь її бачив, прохання повідомити за телефонами: 0979461377 або 102.

Оновлено

Дитину розшукали через три доби, 20 липня. Про те, що з нею сталося, знайдете у цій публікації.  
 

Читайте також:

Третій день шукають 17-річну Вероніку Сологуб. ОНОВЛЕНО

Назвався чужим іменем та не хотів додому. Вінничанин розшукав 13-річного втікача

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (94)
  • Михаил Ермаков

    Она в дупло залезла 😂
  • Лена Матирная

    Нашли,живая
  • Татьяна Твердохлебенко-Терлецкая

    Вже знайшли.
  • Віка Білас

    Вже знайшли! Жива, в лисячій норі.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up