Важливе за вчора. Найцікавіші новини 18 вересня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 18 вересня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 18 вересня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

СOVID на 18 вересня: в Україні +3 228 за добу. Скільки на Вінниччині?

СOVID на 18 вересня: в Україні +3 228 за добу. Скільки на Вінниччині?

В Україні станом на 18 вересня зафіксували 169 472 випадка коронавірусної хвороби COVID-19.  На Вінниччині зафіксували 5 114 випадки коронавірусної хвороби COVID-19. Плюс 75 нових за добу.

 

Відео дня

Суцільне месиво: біля Шаргороду водій на BMW злетів з дороги та перекинувся

Суцільне месиво: біля Шаргороду водій на BMW злетів з дороги та перекинувся

У четвер,17 вересня, у Шаргородському районі сталася моторошна аварія. Загинув 45-річний водій BMW, який не впоравшись з керуванням, злетів у кювет, де машина перекинулась. 

 

Куди поїхати восени і у скільки це обійдеться? Склали ТОП-5 маршрутів для відпочинку в Україні

Куди поїхати восени і у скільки це обійдеться? Склали ТОП-5 маршрутів для відпочинку в Україні

Поки на вулиці ще тепло, то осінь так і манить подорожувати. Походи в гори, прогулянки парками чи екскурсії у замки та палаци, які супроводжують неабиякою красою природи восени.  Зібрали для вас ТОП-5 локацій в Україні, куди варто поїхати осінню, та порахували у скільки ці мандрівки обійдуться.

 

Зимова субсидія-2020. Кому призначать автоматично та що зміниться для вінничан?

Зимова субсидія-2020. Кому призначать автоматично та що зміниться для вінничан?

У мерії очікують, що всі хто отримував субсидію минулої зими — будуть її отримувати й у цей опалювальний період. Таких у Вінниці було 31 тисяча 250 домогосподарств / Фото: vmr.gov.ua Карантин в Україні триватиме до 31 жовтня. А це значить, що він зачепить період, коли збільшується кількість звернень до управлінь соцзахисту за субсидією на зиму. Які умови надання субсидій прив’язані до дії карантину та які є нові правила для тих, хто буде звертатися за субсидією вперше?

 

Погодні умови небезпечні. На вихідні синоптики оголосили попередження

Погодні умови небезпечні. На вихідні синоптики оголосили попередження

Вночі 19 вересня у більшості західних, північних, центральних областей на поверхні ґрунту, в Карпатах подекуди і в повітрі заморозки 0-3°. У гідрометцентрі оголосили попередження 1 рівень небезпеки.

 

Читайте також:

СOVID на 17 вересня: в Україні +3 584 за добу. На Вінниччині чергова смерть

Вінниця у «помаранчевій зоні»: як організували дистанційне навчання дітей? (ОПИТУВАННЯ)

На Вінниччині на COVID хворіє 77 дітей та 1435 дорослих. Цифри по районах

Від сьогодні Вінниця в «помаранчевій» зоні карантину. Що забороняється?

Науковці визначили основний спосіб передачі коронавірусу. Це знання допоможе краще захиститися

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди Від читача 14:18 Маленьким вінничанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up