Важливе за вчора. Найцікавіші новини 15 червня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 15 червня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 15 червня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

«Вхід у минуле»: куди ведуть старі двері на вулиці Соборній. Тест на уважність

Реставрація та час змінили багатого будинків на центральній вулиці Вінниці. У більшості з них вже встановили сучасні пластикові, скляні або залізні двері.  Однак, на Соборній все ще можна зустріти двері старого типу — з хитромудрим різьбленням, кованими візерунками та облупленою фарбою. Такі фрагменти історії ніби повертають нас в минуле. Пропонуємо вгадати по фото, де розташовані ці двері та куди вони ведуть або вели.

«Вхід у минуле»: куди ведуть старі двері на вулиці Соборній. Тест на уважність

В області виявили 1423 випадки COVID-19: дані по Вінниці та районах

— Станом на 11.00 15 червня 2020 року на території Вінницької області у 1423 випадках виявлений коронавірус, в тому числі у 117 дітей. Зареєстровано 23 летальних випадків від  ускладнень викликаних коронавірусною хворобою у дорослих, — йдеться у повідомленні вінницького МОЗ. — Одужало 862 особи.

В області виявили 1423 випадки COVID-19: дані по Вінниці та районах

Відео дня

Коронавірус у патрульній поліції: захворіло три чоловіки та одна жінка

У патрульні поліції Вінниці виявили коронавірус. Спочатку в одного працівника, а згодом у ще трьох. Це перші випадки хвороби у патрульній.

— Захворіла одна жінка та три чоловіки. Встановлено коло контактних осіб та перевірено працівників батальйону, які з ними спілкувалися. У них коронавірусу не виявлено, — зазначили у коментарі журналісту 20minut.ua.

Додають, що хворі лікуються вдома та перебувають на самоізоляції. Усім до 40 років.

Коронавірус у патрульній поліції: захворіло три чоловіки та одна жінка

COVID-19 у Вінниці: летальні випадки, важкі пацієнти та стрімке збільшення кількості хворих

За останні три дні в Україні спостерігається суттєве збільшення захворювання на COVID-19. Вінниччина на третьому місці. Розповіли, яка ситуація безпосередньо у місті Вінниці. 

У міській клінічній лікарні №1 перебуває 48 осіб, в реанімаційному відділені — вісім пацієнтів, у Вінницькій центральній районній лікарні – 2 хворих, та у Калинівській ЦРЛ – 7. Один із пацієнтів вінницької реанімації знаходиться на апараті штучної вентиляції. Його стан критичний.

Згвалтування дитини у Могилів-Подільському не було. Поліція спростувала фейк

У Могилів-Подільському поширюють чутки ніби про згвалтування вітчимом маленького хлопчика. Це інформація виявилася не правдивою.

У відділі комунікацій обласної поліції журналісту 20minut.ua не підтвердили інформації про згвалтування. — Дитину оглянув лікар. Ознак згвалтування не було виявлено. Є легкі тілесні ушкодження, синці, — зазначили у коментарі 20minut.ua.

Згвалтування дитини у Могилів-Подільському не було. Поліція спростувала фейк

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:17 В Україні відзначають День працівників швидкої допомоги. Історія, заборони та прикмети 28 квітня 21:11 Церковний календар на травень 2024 року: дата Великодня та інших важливих релігійних свят 19:43 На Вінниччині три медзаклади надають безкоштовну допомогу передчасно народженим немовлятам 18:07 Дванадцять класів та три роки профільної освіти: як зміниться навчання у вінницьких школах Від читача 13:03 EPAM Україна та ГО «Загартовані серця» передали Силам оборони 100 автомобілів 17:46 Додому «на щиті» повертається Андрій Коценко, який понад рік вважався безвісти зниклим 17:44 Моделі морських дронів і корвету «Вінниця». Фінішував чемпіонат з судномодельного спорту photo_camera 16:33 Через низький рівень вакцинації на Вінниччині зростає кількість хворих на кашлюк 15:50 Найцікавіші відео про Вінницю. Яким наше місто бачать у різних популярних проєктах? play_circle_filled 15:24 До лав Небесного війська приєднався Геннадій Шуліков з Вінниччини 14:12 Уродженця Вінниччини генерала Олександра Яковця призначили головою Адміністрації Держспецтрансслужби 12:42 Наркозбувачка з Вінниці знову попалась на зберіганні наркотиків у великих розмірах photo_camera 11:47 Вінниця в Instagram. Кращі фото за тиждень, що минає photo_camera 11:23 Під час масованої ракетної атаки ворог серйозно пошкодив обладнання на чотирьох ТЕС 10:21 В останню земну путь вінничани проводжатимуть Костянтина Шушкова
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up