COVID-19 у Вінниці: летальні випадки, важкі пацієнти та стрімке збільшення кількості хворих

COVID-19 у Вінниці: летальні випадки, важкі пацієнти та стрімке збільшення кількості хворих
  • За останні три дні в Україні спостерігається суттєве збільшення захворювання на COVID-19. Вінниччина на третьому місці. Розповіли, яка ситуація безпосередньо у місті Вінниці.

Станом на 15 червня у Вінниці лабораторно підтверджено 831 випадок інфікування коронавірусом. 

У міській клінічній лікарні №1 перебуває 48 осіб, в реанімаційному відділені — вісім пацієнтів, у Вінницькій центральній районній лікарні – 2 хворих, та у Калинівській ЦРЛ – 7. Один із пацієнтів вінницької реанімації знаходиться на апараті штучної вентиляції. Його стан критичний.

— Окрім лабораторно підтверджених випадків, на лікуванні в міській клінічній лікарні №1 перебуває 13 вінничан з підозрою на COVID-19 та 12 з ймовірними випадками захворювання. Вони мають клінічно виражені симптоми COVID-19 та ПЛР негативні результати. За вихідні померло від COVID-19 ще двоє вінничан. Загальна кількість летальних випадків у місті – 13, — зазначають на сайті міськради.

Відео дня

У звязку зі збільшенням кількості хворих на коронавірус у місті посилюють контроль за дотриманням протиепідеміологічних заходів.

 

Читайте також:

В Україні за добу виявили 656 нових випадків COVID-19, на Вінниччині +30 (НАЖИВО)

В області виявили 1423 випадки COVID-19: дані по Вінниці та районах

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (11)
  • Катя Куцолабська

    Скажу так!!! Вірус є це точно. Чому так кажу? В моїй родині в Італії тато перехворів цим вірусом(((( він 1972 року народження!!! У нього все почалось з пропалання нюху смаку, потім температура 40 градусів 2 тижні була був сильний кашель сухий не відкашлювався(((( пич багато води бо дуже пити хотілось це чесно!!! Температура збивалася від жарозн жуючих лише на 3 години потім знову підіймалася(((( хворів до 3 тижнів жінка його старша в неї трохи складніше  пройшов вірус(((( Він є, але кожен по різному його переносить, потрібно триматися дистанції Я за маски але тільки там де є скупчення людей, наприклад якщо жара і ви гуляєте і людей мало можна і маску зняти, але дистанція потрібна, Вірус точно є, але яка ситуація в нас ніхто нажаль нам, правди не скаже ((( Будьте здорові, бережіть себе!!!
  • Ловец Снов

    Чому не пишуть, що тим двом вінничанинам, які нібито померли від "страшного" вірусу, обидвом було вже за 80?!!

    Сергей reply Ловец Снов

    Какая разница этот вирус  убивает и молодых, еси они не придерживаются правил  безопасности.

    Елена Шувалова reply Ловец Снов

    Почему не пишут? Была информация что один 1938 г.р, а второй 1939г.р.
  • Михаил

    для особо умных в который раз повторяю: планета перенаселена, поэтому матушка природа периодически награждает нас (людей) очередной пандемией, либо рожает пару-тройку дебилов которые в дальнейшем развязывают войны в разных регионах мира тем самым уменьшая население Земли. поэтому кесарю-кесарево и маска не спасет
  • Ірина

    Важко ходити в масці у спеку. Але хворіти ще важче! Тому в громадських місцях  має бути маска у всіх - і це без варіантів. А на вулиці будемо рятуватись дистанцією. Якщо Ви без маски, то не наближайтесь до іншої людини ближче як на 2 метра. Пропустіть її, обійдіть. І не вірте в дурниці про те, що спека зупинить короновірус: Бразилія - екваторіальна країна і в лідерах по захворюваності  на COVID. Якщо нас влада не може забезпечити масками і тестами, будемо добивати вірус хоча б своєю культурою.

    Кеп reply Ірина

    Бразилія в лідерах по захворюванності тому,що там керують країною кримінальні бариги,яким чхати на народ,вони все розікрали і медицина  недоступна для тих,в кого нема купи грошей

    Ліда reply Кеп

    Во всяком случае в Бразилии томография бесплатно и нет очереди. В небольшом городе Паранаиба например. Да там большая разница между бедными и богатыми, но медицина на порядок выше чем у нас. Не смотря на то что президент есть противником превентивных мер,местные власти могут вводить меры, не обращая внимания на президента, что и делают

    Михаил reply Ірина

    какой культурой ,что ты несешь?

    Ірина Чорна reply Михаил

    Культурна людина після повернення з Італії-Іспанії буде сидіти вдома на самоізоляції 2 тижні незалежно від того, приймала вона парацетамол перед кордоном чи ні. І зовсім не тому, що боїться штрафу в 17 тисяч.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Провідна неділя 2024 року: традиції, що нести на кладовище і як правильно вітатися 20:36 «Цій книзі понад 100 років». Музею Пирогова подарували підручник з медицини професора з Німеччини 19:44 Укрпошта продаватиме на аукціонах посилки, які були незатребувані впродовж півроку 18:52 «Небесні янголи Вінниці»: вийшов фільм про загиблих від ракетного удару 14 липня Від читача 14:28 Тумба під умивальник модель для пральної машинки 18:17 На Вінниччині патрульні зупинили водія з фейковим військовим квитком photo_camera 16:43 У Вінниці визначили власників квартир у новобудові на Привокзальній photo_camera 16:00 На місці ТРЦ «Sky Park» ще кілька років тому була столітня взуттєва фабрика 15:52 У ДТП поблизу Вінниці загинули троє поліцейських 15:23 Максим Гребельський з Літина отримав медаль «Захиснику України» від Головкома ЗСУ 14:17 У Вінниці погасили марку «Побратими» присвячену місту-партнеру Нансі 13:48 Водойми Вінниччини, які зачарують своєю красою: куди можна поїхати? 12:42 Начальник Вінницької ОВА порадив хейтерам скористатися лупою photo_camera 11:33 Окупанти не полишають спроб прорвати фронт на Харківщині 11:00 Які основні проблеми, пов'язані із дорожнім рухом у Вінниці, вас хвилюють? Ми запитали вінничан 10:37 В останню путь вінничани проводжатимуть Костянтина Хібовського та Дениса Новіцького 09:17 Сьогодні з іменинами вітаємо Кирила та Ростислава. Історія, заборони та прикмети 11 травня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up