Згвалтування дитини у Могилів-Подільському не було. Поліція спростувала фейк

Згвалтування дитини у Могилів-Подільському не було. Поліція спростувала фейк
  • У Могилів-Подільському поширюють чутки ніби про згвалтування вітчимом маленького хлопчика. Це інформація виявилася не правдивою.

До нас в редакцію звернулося дві людини, які розповіли шокуючі деталі «великого жаху». Зі слів місцевих мешканців, молодий чоловік згвалтував сина своєї співмешканки. Дитині 1 рік та 8 місяців. Малеча у лікарні у важкому стані.

Також про події писали у фейсбук-групі «МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКИЙ — моє місто».

Відео дня

У коментарях під дописом автор каже, що йому таку інформацію розповіли у лікарні. Однак, є нюанс — він усе знає від лікарів, але запитує у групі в якому стані дитина.

Також там писали, що гвалтівник ходить по вулиці міста і далі. Його не заарештували.

Ми вирішили розібратися у даній ситуації та зателефонували у поліцію. У відділі комунікацій обласної поліції журналісту 20minut.ua не підтвердили інформації про згвалтування.

— Дитину оглянув лікар. Ознак згвалтування не було виявлено. Є легкі тілесні ушкодження, синці, — зазначили у коментарі 20minut.ua.

Також правоохоронці розповіли, що було у Могилів-Подільському насправді. Дійсно був випадок пов'язаний з хлопчиком, якому 1 рік та 10 місяців. Про нього далі.

До поліції 10 червня звернулася 32-річна жителька Могилів–Подільського та повідомила про побиття її дворічного сина.

— Поліцейські з’ясували, що до побиття дитини причетний цивільний чоловік заявниці. Жінка на кілька годин залишила сина з чоловіком, а сама поїхала у справах. Повернувшись додому, помітила на тілі хлопчика тілесні ушкодження. Жінка відразу повідомила про це в поліцію, після чого зловмисник втік, — розповів начальник Могилів-Подільського відділу поліції Юрій Левицький. — Під час відпрацювання території міста оперативники спільно з дільничними офіцерами поліції на одній з вулиць районного центру затримали зловмисника. 41 – річний чоловік раніше притягувався до відповідальності за майнові злочини. Свою причетність до нанесення тілесних ушкоджень хлопчикові чоловік заперечував.

За даним фактом розпочали кримінальне провадження. На час слідства підозрюваний отримав терміновий заборонний припис та тепер не може наближатися до колишньої співмешканки і її дитини.

 

Читайте також:

У Тростянецькому районі Citroen в'їхав у лісосмугу. Є загиблий

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (5)
  • Інна

    Який фейк!!!!! В цеї скотини брат працює в Києві в ГУМВСУ, а батько в м. Могилів_Подільському на таможні.Вони не так за нього переживають,як за свою репутацію. А це _ конний нарман. Мог —Под поліція не просто так це все прикриває, просто цікаво,якби це сталося з їхніми рідними.А ви газетка продажна, будьте людьми!!!!! Або пишіть правду чи зовсім не пишіть.

    Валентина Мигальчинская reply Інна

    А  до  чого  тут  брат  і  батько (тим  більше - з  вказівкою  на  місце  їхньої роботи)?  Наскільки  я  зрозуміла,  чоловікові  41  рік - доволі  доросла  людина,  яка  може   і  повинна відповідати  за  свої вчинки.А  те,  що  названі  вами  люди  переживають  за свою репутацію - то цілком  зрозуміло. Як  казав  "товариш"  Сталін: син за  батька  не  відповідає" (або навпаки). Я  не  думаю,  що  батьки  хотіли  того, що  сталося.
  • Ольга Гребенюк

    Роздерти того співмешканця як жабу
  • enim ordinis et iustitia

    Добре, що це фейк. Але факт нанесення тілесних ушкоджень дворічній дитині шокує. Шановні жінки, розумію, що часи важкі, та все ж наражати на небезбеку власних дітей, живучи з психопатом, однозначно не варто.
  • Елена

    молодці все розібрали швидко
    Якщо наша поліція ще підвищить майстерність в розборі майнових злочинів, можна буде її похвалити.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up