Важливе за вчора. Найцікавіші новини 13 лютого, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 13 лютого, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 13 лютого. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Боротьба за дорогу. Маневри двох водіїв на Соборній ледь не стали причиною ДТП

У центрі міста, 11 лютого, два водії влаштували «перегони» між трамваями та припаркованими авто. Своїми маневрами вони створювали небезпеку для інших учасників дорожнього руху.

— На мою думку, в такий ситуації водій, який їхав позаду Hyundai, мав би звернутися на лінію «102», а не вступити у сутичку і здійснювати такі небезпечні маневри, через які могло б статися ДТП, — сказав старший інспектор прес-служби патрульної поліції Віктор Постоловський. — Тим паче, екіпаж патрульної поліції майже завжди присутній на Соборній і швидко зреагував би на виклик. Однозначно, це питання ми будемо опрацьовувати.

Обережно, у цьому відео чимало ненормативної лексики:

Відео дня

На Пирогова «лоб у лоб» зіткнулися Volkswagen та Audi (ОНОВЛЕНО)

Транспортні засоби зазнали значних механічних пошкоджень. Проїзд даною ділянкою дороги був неможливий деякий час.

— За попередніми даними, водій автомобіля «Ауді» не обрав безпечного інтервалу під час зустрічного роз'їзду з «Фольксвагеном», — додали у прес-службі Патрульної поліції Вінниці.

На Пирогова «лоб у лоб» зіткнулися Volkswagen та Audi (ОНОВЛЕНО)

«Досить ділити наші гроші!» Чому під мерією протестують молодики в масках

Під стінами Вінницької міськради зібралося близько сотні мітингувальників. Переважна більшість — молоді люди, на вигляд до 20 років. Вони прийшли з плакатами, димовими шашками та намагалися палити шини. Причиною мітингу стало привласнення коштів вінничан, які є вкладниками кількох житлових комплексів. 

Дитина сказала «бл**ь»? Спокійно. Психологи розповіли, що з цим робити

Ми поговорили з психологами, які пояснили, як правильно вчинити, коли дитина говорить погані слова, і чого робити точно не варто. Читайте матеріал, якщо пропустили, та дізнайтеся, як діяти в такій ситуації.

Дитина сказала «бл**ь»? Спокійно. Психологи розповіли, що з цим робити

Афери з банківськими картками: яка схема — фейк, а що справді працює

Приходиш на банкомат зняти гроші, а в ньому стирчить чиясь картка. Після того, як ви спробуєте її дістати, підійде група чоловіків і скаже, що тільки що ви зняли їхні гроші. Чи дійсно зловмисники працюють за такою схемою? Як вберегтися від шахраїв? І як правильно користуватися банкоматом?

Афери з банківськими картками: яка схема — фейк, а що справді працює


Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 12 лютого, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 11 лютого, які ви могли пропустити могли пропустити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:23 На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up