Важливе за вчора. Найцікавіші новини 13 липня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 13 липня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 13 липня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Ще одна смерть. В області уже 38 летальних випадків від ускладнень коронавірусу

Вчора, 13 липня, повідомили про новий летальний випадок від ускладнень, спричинених коронавірусом. В області уже 38 смертей від недуги. Померла жінка 62 років з Крижопільського району.

На Хутори пустять нову маршрутку, а 29А не буде їхати до «Грошу»

У Вінниці створюють новий маршрут, який з’єднає місто з Вінницькими Хуторами.  Він отримав номер 29Б та маршрут з Хуторів через Немирівське шосе і до Залізничного вокзалу. При цьому, скорочують маршрут 29А, на якому залишаються шість машин та нова кінцева зупинка — вокзал. Для чого це роблять?

Відео дня

«Не можемо дістатися на роботу»: просять збільшити кількість автобусів на Вінницькі Хутори

Діти 8, 11 та 15 років пили горілку на ставку. Найменший через «передоз» у реанімації

Шокуючу новину повідомили у поліції. В стан алкогольної коми впав 8-річний хлопчик, який з іншими дітьми випивав на ставку. На щастя, медикам вдалося відкачати дитину.

— Поліцейські встановили, що на березі ставку в одному з сіл району п’ятеро місцевих неповнолітніх віком 8, 11 та 15 років рибалили та святкували день народження старшого з хлопців. Діти вживали пиво та горілку, — кажуть у поліції. — Коли компанія почала розходитись, одному з хлопчиків дорогою стало зле і він впав. Це побачив місцевий житель та викликав швидку допомогу.

Діти 8, 11 та 15 років пили горілку на ставку. Найменший через «передоз» у реанімації

В області за добу виявили 25 нових випадків COVID-19: дані по Вінниці та районах

«Вінницький обласний лабораторний центр МОЗ України» розповів, де та скільки є хворих на коронавірус в області станом на ранок 13 липня. Наразі в області зафіксовані 2122 випадків. +25 нових за добу. Від недуги вже одужала 1553 людей, також є 531 активний хворий. 

В області за добу виявили 25 нових випадків COVID-19: дані по Вінниці та районах

У подвір’ї на Замості зробили еко-парковку. Її ціна — 700 тисяч гривень

Біля будинку на Янгеля, 15 зробили еко-парковку. Машини паркуються на газоні, який засіяний у грунті між пластиковими лотками. Крім того, для жителів багатоповерхівки зробили новий тротуар та дорогу з подвір’я. Усе загалом коштувало 1,3 мільйона гривень, з яких майже 700 тисяч — пішли на облаштування еко-парковки. А які є гарантії, що все не засохне, як це було на попередніх зелених стоянках?

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up