Важливе за вчора. Найцікавіші новини 11 січня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 11 січня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали 11 січня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Чергова втрата на передовій. Загинула 29-річна жителька Вінниччини

Про це у фейсбук написала Елена Верлан-Кульшенко.

«Вінниччина в жалобі. Вікторія Слободянюк, військовослужбовець 59 ОМБр, проживала в селі Вовчок, назавжди в наших серцях.Вічна пам'ять! Співчуття рідним!Герої не вмирають!», — йдеться у повідомленні.

Чергова втрата на передовій. Загинула 29-річна жителька Вінниччини

Відео дня

Постраждало троє діток. Перші деталі про вибух на території дитсадочку

Як вибухівка потрапила на територію освітнього закладу має встановити поліція. Тим часом у садочку також проведуть внутрішнє розслідування.

Троє дітей отримали незначні ушкодження.

У Жмеринці люди вдруге вийшли на протест через підняття тарифів

Уже два дні поспіль у Жмеринці неспокійно. Люди виходять на мітинги та  вимагають зниження тарифів на газ, доставку газу, електроенергію та воду.

У Жмеринці люди вдруге вийшли на протест через підняття тарифів

Це було не навмисно. Як вибухівка потрапила на територію дитсадочка перевірять по камерах

Освітяни зібрали пресконференцію та розповіли про інцидент, який стався сьогодні на території сьомого дитсадка. Кажуть, що вибуховий предмет потрапив випадково до садочка та підтверджують про трьох потерпілих діток.

Це було не навмисно. Як вибухівка потрапила на територію дитсадочка перевірять по камерах

У транспорті Вінниці хочуть відновити пільговий проїзд без обмежень

З 1 січня у пільговиків немає безліміту на проїзд в муніципальному транспорті. Їм лишили тільки 60 поїздок на місяць. У вінницькому «Автомайдані» вважають це рішення незаконним, хочуть оскаржити його у суді. Бо міська влада обмежує пільги АТОвців як з Вінниці, так і з інших міст та сіл. Чим керувались у мерії, встановлюючи ліміти безкоштовного проїзду?

У транспорті Вінниці хочуть відновити пільговий проїзд без обмежень

До 500 грн щомісяця. Як оформити виплату жителям сіл біля Вінниці

До півтисячі гривень щомісяця виплачують мешканцям Вінниці, які мають менше двох тисяч доходу. Виплати нараховують на картку чи поштове відділення. Програму продовжили і на 2021 рік. Плюс, її учасниками можуть стати жителі семи сіл, що приєднали до Вінниці. Хто може отримати гроші, куди звертатись та який перелік документів?

 

Читайте також:

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 10 січня, які ви могли пропустити

На 72 році життя не стало вінницького художника Ігоря Ященка

Любить викрадати «ВАЗи». У Медвежому Вушку затримали гастролера-автовикрадача

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up