Важливе за вчора. Найцікавіші новини 11 липня, які ви могли пропустити

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 11 липня, які ви могли пропустити
  • Зібрали цікаві та популярні матеріали, які ми написали протягом 11 липня. 
  • Щоб не пропустити важливе, прогляньте ТОП опублікованого на «20 хвилин» минулої доби.

Вогонь Олімпійських Ігор-80 приніс у Вінницю Микола Явтушенко. Як це було...

Вогонь Олімпійських Ігор-80 приніс у Вінницю Микола Явтушенко. Як це було...

Микола Явтушенко один зі 160 учасників естафети Олімпійського вогню у нашій області. Але він перший приніс факел у Вінницю.

40 років тому, 9-10 липня 1980, вулицями Вінниці пронесли Олімпійський вогонь. 160 відомих спортсменів, а також знаних у місті представників інших сфер життя, по черзі бігли 1-кілометрову дистанцію. Вінничани прийняли факел від хмельничан на кордоні областей і пронесли його до кордону з  Житомирською областю. Естафета суворо контролювалася владою і всіма силовими структурами. Як це відбувалося, 20minut.ua розповів Микола Явтушенко, він перший заніс Олімпійський вогонь у Вінницю.

Відео дня


Дані по СOVID-19 на 11 липня: в Україні + 800 за добу. Скільки на Вінниччині?

Дані по СOVID-19 на 11 липня: в Україні + 800 за добу. Скільки на Вінниччині?

В Україні станом на 11 липня зафіксували 52 843 випадків коронавірусної хвороби COVID-19. 

На Вінниччині зафіксували 2081 випадок коронавірусної хвороби COVID-19. Плюс 21 нових випадків за добу.

 

Вінничан просять поповнювати муніципальні картки не на сайті, а в торговій мережі поблизу зупинок

Вінничан просять поповнювати муніципальні картки не на сайті, а в торговій мережі поблизу зупинок

У зв'язку з проведенням технічно-відновлювальних робіт дата-центру, де нещодавно сталася пожежа, наразі неможливо поповнити картку вінничанина в режимі онлайн.

 

Підозрюється у злочині: допоможіть поліції знайти німця Крауса. Є фото

Підозрюється у злочині: допоможіть поліції знайти німця Крауса. Є фото

Вінницьким відділом поліції встановлюється місцеперебування 59–річного громадянина Німеччини Крауса Реймунда Норберта, який підозрюється у вчиненні правопорушення на території Вінницької області.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up