В Україні планують ввести воєнний стан на 60 діб. Що це означає?

В Україні планують ввести воєнний стан на 60 діб. Що це означає?

Петро Порошенко підтримав пропозицію ради РНБО ввести воєнний стан. Вже сьогодні зранку, 26 листопада, Верховна Рада розгляне це питання. 

25 листопада, російський прикордонний корабель протаранив рейдовий український буксир. 

Вже ввечері російські кораблі відкрили вогонь на ураження. Шість наших військових постраждали. А самі кораблі з військовими захопив російський спецназ.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Через це Президент Петро Порошенко опівночі зібрав засідання РНБО. Секретар ради нацбезпеки Олександр Турчинов запропонував ввести воєнний стан. Президент і всі присутні підтримали цю пропозицію. Завтра Верховна Рада на позачерговому засіданні має прийняти рішення. Засідання заплановане на 16.00.

ЧИТАЙТЕ: Воєнний стан. Як може змінитися життя? Відповіді на усі питання

Що зміниться після введення воєнного стану? Дивіться в інфографіці.

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (86)
  • Вінничанин

    Вата як той тополіний пух. Всі шпарини позабивали.
  • Alice Cymbaluk

    На Новый год не введут! Надо ведь хорошо отпраздновать, побухать с родными и кентами! Как раз до 27го, чтобы новогодние корпоративы не пропустить

    Задунайский Торонтуй reply Alice Cymbaluk

    Встретишь в окопах.

    Иванов Иван reply Задунайский Торонтуй

    если повезет а может и отдыхать вечно
  • Юлія Вітковська

    Ввели вже ВС на 30 діб. 276 голосів "За"

    Задунайский Торонтуй reply Юлія Вітковська

    Сами хоть поняли чего хотели?))
  • Юрий Бондарук

    А я взагалі не розумію: НАХ,Я НАМ ТА АРМІЯ, ЩО НЕ МОЖЕ ВІДПОВІСТИ? Чуть шо, ми, як стара бабця: Ой, люди, допоможіть!!!

    Вася reply Юрий Бондарук

    Та "армия" шла не воевать, а тупо сдаться... Петя сдает остатки флота.

    Вася reply Юрий Бондарук

    Відповіли:

    - Здавайся, сучий син!

    - Слава Україні! Здаюся!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up