Успіхи в професії та особистому житті. Вінницькі астрологи дають прогноз на прийдешній рік Тигра

Успіхи в професії та особистому житті. Вінницькі астрологи дають прогноз на прийдешній рік Тигра
  • За східним календарем 1 лютого наступив 2022 рік, який триватиме під егідою Синього (чорного, блакитного) Водяного Тигра.
  • Астрологи стверджують, що для більшості знаків він буде набагато вдалішим, ніж попередній рік.
  • Що ще віщують нам вінницькі зорезнавці?

Згідно з календарем, прийнятому в Китаї і в інших країнах Сходу, у межах 12-річного циклу кожен рік проходить під знаком якої-небудь тварини. Людина, народжена в певному році, одержує ряд вроджених властивостей, залежно від яких і складається доля. Популярність цього календаря на Сході дуже велика. Віднедавна і в Україні почали цікавитися цим гороскопом.

На зміну Білого Металевого Бика прийшов рік Синього Водяного Тигра. Його стихією є Вода, тому господаря ще називають Блакитним чи Чорним — тут кому вже як більше подобається. Триватиме він трохи менше 12-ти місяців і закінчиться 23 січня 2023 року, поступившись місцем року Кота. 

Астрологи стверджують, що для більшості знаків рік Тигра буде набагато вдалішим, ніж 2021 рік. На нас чекає, переконують гороскопи, багато в чому непростий, але цікавий та захопливий час, повний подій, що мають серйозну перспективу — як у професійній, так і в особистій сфері.

Відео дня

Звичайно, деяких очікують розчарування і помилки, але 2022 рік насичений несподіванками, переважно з успішним результатом.

Оскільки Тигр володіє невичерпною енергією і може долати будь-які перешкоди, він сприятиме людям, які вміють ставити цілі і досягати результатів. Також він буде на боці тих, хто прагне нових знань. Успіх чекатиме на всіх, хто навчатиметься і захоче дізнатися щось нове. Тигр любить ризикувати, тому він буде спокійно приймати різні авантюри. Головне, щоб ризик був заздалегідь проаналізований і враховані можливі наслідки.

Оскільки сьогодні,1 лютого 2022 року, світ святкує Китайський Новий рік, ми не могли не запитати місцевих зорезнавців, що рік нам прийдешній несе.

Марія Левченко, астролог та астроном Вінницького планетарію, поділилася своїми зірковими розрахунками на новий рік.

— Як відомо, китайський календар настає 1 лютого, Бик передає зону впливу Тигрові. Він чорний і водяний. Тому повеней не уникнути. Однак чорний водяний Тигр виявиться ласкавішим, ніж його попередник. 

Україною колотить,оскільки  вона зараз під покровительством зловісного Сатурна. Тому перший квартал буде неспокійний. Мітинги, демонстрації, протести — найважче в 2022-му буде до 21 березня. 

А потім весна принесе не лише відлигу в природі. Україна перейде під вплив Юпі­тера, планети щастя. Сатурн лише інколи кусатиме. Бо крутитиметься навколо Місяця. А саме Україна існує під його покровительством.

Прийдешній рік — шанс для прориву, прозріння. Він видається сприятливим для навчання, а також шлюбу. Діти, народжені в цьому році під знаком Тигра, будуть щасливими і розумними.

Справжній астрономічний рік наступає тоді, коли Сонце перейде через екватор. І ця дата нового астрономічного року припадає на день весняного рівнодення — 27 березня. Запам’ятайте її і зробіть так, щоб все погане залишити позаду. Найсприятливішою порою в році буде осінь.

Найпіковішими будуть чотири дати у 2022-му. Це затемнення Сонця і Місяця. Вони будуть настільки потужними, що в той стан, в який ми увійдемо при них, буде тривати аж 18 років. Затемнення припадають на 30 квітня та 25 жовтня, 16 травня і 8 листопада. В ці дні краще відмовитися від прийняття важливих рішень, тому що вони будуть не вдалими. Найголовніший мій посил — притягуйте до себе все позитивне, веселіться, єднайтеся, з легкістю вступайте в новий рік.

Астропсихолог Антоніна Пачевська теж привідкрила зоряну завісу на найближче майбутнє.

— Синій водяний Тигр сьогодні вранці вступив в свої права. Він зі своїм приходом принесе з собою динаміку, багато неочікуваних  яскравих поворотів. В цьому році будуть формуватися сприятливі обставини, що дадуть можливість посилити особистий вплив, підвищити соціальний статус, дозволять зрозуміти, як досягти головної життєвої мети.  

Нарешті настає час бути сміливими, зважитись на «тигриний» стрімкий стрибок, який все відкладали. Можна взятись за кардинальні реформи в різних сферах життя: змінити сферу діяльності, розпочати навчання, здійснити переїзд.⠀

До речі, на Сході царем тварин вважається не лев, а тигр, тому він в особливій пошані. Впродовж року під егідою цього красивого звіра ми з вами наділяємось здатністю не лише контролювати свої бажання, а й чітко прораховувати дії та шлях до мети. Чим сміливіше ми будемо  навчатись новому, сучасному, розкривати свої особливі таланти, тим більшою буде змога добре заробити на своїх унікальних навичках.

Впродовж року нам знадобляться швидкісна реакція, лідерські якості, гнучкість, мудрість, здатність прораховувати дії, контролювати емоції. Цими якостями будуть володіти і народжені діти в 2022 діти.

В 2022 відбудеться активний розвиток або завершення проектів, початих в травні-липні 2021-го. В новому році нас знову чекає дуже діяльне і продуктивне літо. Від травня до жовтня 2022 року Юпітер — планета щастя — увійде в перший знак зодіаку, знак Овна. Саме цей період буде найбільш вдалим для усіх починань, які легше отримають своє активне розширення.

З квітня і далі увесь рік будуть актуальними досі заплутані  родинні теми, не виключено, захист національних інтересів (чорний Місяць перейде в знак сімейного Рака). В цілому в 2022 оптимізму буде більше, як і свободи (вплив важкого обмежувача — Сатурна слабшає). В плані пандемії обмежень очікується менше.⠀

Усім вінничанам в цьому році бажаю стрімко взяти свій бар’єр, а тигрова смугастість хай зробить ваше життя лише яскравішим.

 

Читайте також:

«Міс Вінниця 2022» відбудеться вже на початку березня. Дізналися, як йде підготовка до фіналу

Подорожі за кордон під час пандемії: що потрібно знати вінничанам про страхування

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Новини Вінниці на 20хвилин

    ❗ Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vn20minut

keyboard_arrow_up