Укрпошта анонсувала новий конверт та марку «Ласкаво просимо до пекла»

Укрпошта анонсувала новий конверт та марку «Ласкаво просимо до пекла»
  • Укрпошта продовжує створювати особливе маркування для листів та випускати патріотичні марки. Анонсували вихід новинок на військову тематику.

Укрпошта готує новинки для українців, серед яких свіжі марки та особливі конверти з красномовним посланням. Про це розповів гендиректор Ігор Смілянський на своїй офіційній сторінці у фейсбуці.

«Цього місяця ми планували змінити військову тему на культурну, щоб трішки вас розвантажити. Але завдяки нашим ЗСУ відбуваються такі події, що ми не можемо не задокументувати їх так, як це вміє Укрпошта. Ми додали до колекції символічний маркований конверт «Ласкаво просимо до пекла». Думаю, цією фразою можна описати те, що зараз відчувають наші вороги», — повідомив він.

Укрпошта - фото 512927

Відео дня

До того ж, саме цей конверт є першим маркованим за час війни, за який проголосували більше як 200 тисяч українців. Тож в Укрпошті вирішили не зволікати та втілити побажання громадян у реальність.

— Ну і нова марка «Тризуб» на конверті, як наш символ, на який орки реагують, як вампіри на часник — особливий рівень захисту, — додав Смілянський, зауваживши, що зовсім скоро новинки з'являться у вільному доступі, а дату оголосять незабаром.

Нам є ким пишатися і за що боротися! Редакція RIA/20 хвилин, нагадаємо, має проєкт «‎Героям Слава!»‎. Розповідаємо вінничанам про наших неймовірних бійців, щоб слава про них та їхню мужність летіли далеко за межі України! Нам є ким пишатися!

 

Читайте також:

Укрпошта випускає першу благодійну марку: яке зображення на ній буде

Укрпошта випустила благодійну марку із псом Патроном: як вона виглядає та де можна купити

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up