У Жмеринці за проїзд у маршрутці тепер платять стільки, як у Вінниці. Що кажуть містяни?

У Жмеринці за проїзд у маршрутці тепер платять стільки, як у Вінниці. Що кажуть містяни?
Жмеринчани пишуть у соцмережах, що несправедливо встановлювати у їхньому місті таку само вартість проїзду у маршрутках, як у Вінниці
  • У місті залізничників зросла вартість проїзду у маршрутках.
  • Скільки тепер доведеться платити за одну поїздку?

Повідомлення про підвищення вартості проїзду викликало невдоволення у багатьох містян. Про це вони активно пишуть у коментарях на сайті Жмеринка.City , де опубліковано нові розцінки на користування транспортом.

На чотирьох маршрутах — 1А, 1Б, 2А та 3 — дорослі пасажири платитимуть по всім гривень за одну поїздку. Учні у період навчання — шість гривень.

На маршрутах 6,7 та 9А вартість однієї поїздки становить сім гривень, для учнів — п’ять гривень.

Відео дня

У повідомленні уточнюється про ліміт на пільгові місця. Так, на маршрутах 1А, 1Б, 2А дозволяється три пільгові місця на один оборотний рейс.

Нові розцінки міська влада затвердила після звернення перевізників про необхідність підвищити тарифи. Під час зустрічі маршрутників із заступником голови міськради вони переконали представника влади у необхідності запровадження нових тарифів. Аргументували свої вимоги підвищенням вартості паливно-мастильних матеріалів, підвищенням у державі мінімальної зарплати та зменшенням кількості пасажирів.

Відгуки містян на нові тарифи подекуди різкі. Дехто слів не добирає, аби висловити ставлення до власників маршруток «Коли вони нарешті нажеруться?!», — це ще м’яко сказано.

Пасажири пишуть, що у Вінниці така само вартість проїзду, але в обласному центрі протяжність маршрутів значно довша, ніж у Жмеринці. Окремі автори наголошують, що не може бути однакова вартість в обласному центрі і їхньому місті. Втім, що вже говорити, коли тарифи затверджено. Починаючи з 11 грудня, водії вимагають платити по-новому.

Читайте також:

У госпіталі кіборгу сказали: «Купіть ліки — будемо лікувати», він зібрав речі і поїхав додому

Йде справжня зима. Україну огорнуть морози та засиплять рясні снігопади

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Нина Касилова

    В Славянске дети и взрослые платят по 10 грн
  • Володисир Дмитренко

    Я за те щоб в Жмеринці був проїзд 50 гривень.
  • Читач78

    Дякувати команді Зе і йому особисто.
  • Солнышко Солнышко

    В Виннице давно 10

keyboard_arrow_up