У Вінниці завершується опалювальний сезон. ОПИТУВАННЯ

У Вінниці завершується опалювальний сезон. ОПИТУВАННЯ
  • Виконком Вінницької міської ради схвалив рішення про завершення опалювального сезону 2022-2023 років. Назвали дату.

Рішення про завершення опалювального сезону прийняли у зв'язку зі сталим підвищенням температури зовнішнього повітря. В оселі тепло перестануть подавати 27 березня.

«Це був найважчий опалювальний сезон за всі часи незалежності України, проте попри постійні ракетні обстріли та перебої в електропостачанні тепловики доклали всіх зусиль, щоб у домівках вінничан було тепло, — каже директор департаменту міського господарства Віталій Місецький.— Варто зазначити, що завершення опалювального сезону 2022/2023 дає початок для підготовки до наступного опалювального сезону».

Опитування

Як ви ставитеся до завершення опалювального сезону 27 березня?

Відео дня

Довідка

Сайт sinoptik.ua у Вінниці на найближчі дні прогнозує наступну погоду:

 

Читайте також:

Рада заборонила підвищення тарифів на тепло для населення

Окупиться за два-три роки. Вінничанин пропонує відмовитися від газових котелень

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Федір Тризуб

    Рішення треба треба надавати Вчасно ! Пинято  з 27 го,а Далі бла-бла-бла  !!!Тільки 4 го якісь більш меньш офіційні розьяснення про перенесення, і на який строк ??? Дуже в ганебні ситуации потрапляють мешканьці будинків ,за таких недолугих РІШЕНЬ .  ГАНьба  !!!
  • Svetlana Malaya

    Ще зарано. з 27 березня передають похолодання. До кінця місяця можна було би і не відключати.
  • Ivan Supryaga

    Зарано, оскільки наступного тижня буде похолодання. Отже, за відсутності централізованого опалення зросте навантаження на електромережі, а відтак і аварійність енергосистеми зраненої рашистськими ракетними ударами. Хто не згоден з передчасним (на мою думку) завершенням опалювального сезону 27 березня, прошу телефонувати на Цілодобову варту 1560 та Урядову гарячу лінію 1545 з проханням зареєструвати усне звернення щодо продовження опалювального сезону після 27 березня з урахуванням зниження температури повітря. Дзвінки на обидва номери безкоштовні.
  • Nina Talasheva

    Ще ідуть заморозки, можна з1 квітня відключати

keyboard_arrow_up