У Вінниці відремонтували майже пів сотні ігрових майданчиків

У Вінниці відремонтували майже пів сотні ігрових майданчиків
  • Майданчики оновили у дворах вінницьких висоток. Загалом відремонтували та фарбували 48 дитячих і спортивних майданчиків. 

«Йдеться про поточний ремонт різних елементів майданчиків — сидінь, турніків, огородження або покрівель гірок. В цьому році мешканці у договорах з управлінськими компаніями замовили виконання ремонтних робіт 43 дитячих і п'яти спортивних майданчиків, — розповів директор департаменту житлового господарства Роман Фурман. — Наразі роботи виконані. Якщо під час експлуатації у весняно-літній період на майданчиках будуть з’являтись якісь дефекти або ушкодження — працівники управлінських компаній будуть їх оперативно усувати».

Також у цих дворах оновили місця відпочинку. Робітники полагодили майже пів сотні лавочок і 368 пофарбували.

Якщо у вас у дворі майданчик у неналежному стані та ви хочете його відремонтувати, варто за рішенням загальних зборів співвласників внести зміни до договору з обраним управителем. 

Відео дня

 

Читайте також:

Як діяти та куди звертатися. У Вінниці розробили «Дорожню карту біженця»

Пам’ятка для батьків. Як допомогти дитині під час війни, щоб вберегти її емоційний стан

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (4)
  • Lilija Khandozinska

    М да а в центральному парку вирвані немає дощок на гірці, цікаво де ж ті ремонти ?
  • Vitalina Khripko

    Які молодці , пофарбували цей брухт . Гойдалку ми самі купили і вона була просто лаком скрита . Але треба щоб гарно було : фіолетовозеленоголубою фарбою майстрині «розписали» гойдалку .
    Все б нічого , але дитячий одяг весь у фарбі , хоч пройшло вже більше тижня . Щороку одне і теж саме- фарба неякісна !!! Цікаво, хто компенсує за зіпсовані речі?
  • Олег Харлей

    В нашому дворі такеж страхіття. В тому році ми скинулися грошима і привели трохи до ладу це страхіття. Потім прийшле якесь чмо з облради та давай там фоткатись тіпа це вони зробили. Обклали його матами з ніг до голови і він втік.
  • Анна Гладкая

    Навіщо це фото тут??? Майже весь майданчик тупо металолом!!! Чи навпаки як приклад,що таким не має бути майданчик?

keyboard_arrow_up