«Нас шокувала новина про смерть Іри». У Вінниці жорстоко вбили 20-річну студентку ДонНУ

«Нас шокувала новина про смерть Іри». У Вінниці жорстоко вбили 20-річну студентку ДонНУ
  • Загинула 20-річна Ірина Кузнєцова, яка була студенткою Факультету іноземних мов Донецького національного університету імені Василя Cтуса. Її на днях знайшли вбитою у квартирі на вулиці Київській.

Донецький національний університет імені Василя Cтуса на своїй сторінці у фейсбук висловив слова співчуття родині загиблої.

«Трагічно обірвалося життя 20-ти річної Ірини Кузнєцової, студентки Факультету іноземних мов Донецький національний університет імені Василя Cтуса. Колектив Стусівського університету глибоко сумує та співчуває рідним та близьким Ірини. Поділяємо біль та горе непоправної втрати, просимо згадати молитвою зовсім юну дівчину. Бракує слів, які б могли зменшити душевну біль родини… Світла та вічна пам’ять... Всіх, хто може допомогти родині загиблої Ірини Кузнєцової, просимо звертатись до декана Факультет іноземних мов ДонНУ імені Василя Стуса Мар'яни Ярославівни Оленяк», — йдеться у повідомленні ДонНУ.

Відео дня

Понад 30 ножових

У коментарях під дописом Діма Осадчий запитав, що сталося з дівчиною. Одна зі студенток факультету, де навчалася Ірина, додала посилання на наш матеріал: Понад 30 ножових. Чоловік зарізав 20-річну дівчину, а потім повішався.

Трагічна подія сталася на вулиці Київській 25 серпня. Тоді до поліції, нагадаємо, звернулася 82-річна вінничанка, яка здавала квартиру 20-річній жительці Тульчинського району. Дівчину пенсіонерка виявила мертвою. Молодій дівчині завдали понад 30 ударів у живіт. 

На слід підозрюваного у вбивстві правоохоронці вийшли за допомогою свідків. 

— Оперативним шляхом поліцейські кримінальної поліції встановили місцеперебування 32-річного підозрюваного, жителя Жмеринського району. Коли до нього за місцем проживання прийшли оперативники, виявилось, що зловмисник покінчив з життям самогубством шляхом повішання, — зазначають у відділі комунікацій поліції Вінницької області.

На фото: Ірина Кузнєцова

Надія та щастя мами

Загибла Ірина з Тульчинського району. Там у місцевій школі працює вчителем її мама. 

Педагог та житель Томашполя Юрій Богацький висловив щирі співчуття родині.

«Велике горе і велика біла ввійшла в сім'ю нашої колеги Кащук Валентини Анатоліївни. Відійшла у вічність її найдорожча донечка Ірина. З глибоким сумом і болем від імені колективу Пилипи-Борівської школи та від себе особисто висловлюю слова співчуття та підтримки Валентині Анатоліївні і її родині. Важко знайти слова втіхи, коли зупиняється серце людини, що є найголовнішою у житті кожного з нас. Адже саме донечка Іринка робила її сильною, щасливою мамою. Вона була доброю, щирою, життєрадісною дівчиною. Розуміємо, як важко змиритися з цим непоправним горем. Розділяємо разом з Вами біль втрати, сумуємо разом з Вашими рідними, підтримуємо Вас у годину скорботи. Вічна пам'ять і Царство Небесне Іринці. Зі щирими співчуттями колектив Пилипи-Борівської школи», — написав на сторінці школи Юрій.

Була тиха та спокійна дівчина

Одногрупників шокувала новина про вбивство Ірини. Усі були про неї дуже хорошої думки. Кажуть, що дівчина була тиха та спокійна.

Є інформація, що вбив студентку її хлопець.

«Ми навчались в одній групі. Я до цієї групи приєдналася тільки минулого року. І майже одразу почалося дистанційне навчання. Але нічого поганого про неї сказати не можу. Досить тиха та спокійна дівчина. І ця ситуація для мене була шоком, — розповідає одногрупниця Ірини Світлана Лозна. — Всі одногрупники про неї хорошої думки і зараз ми збираємо гроші, хто скільки може для підтримки сім'ї загиблої».

Без Іри і мене немає

Правоохоронці вийшли на слід підозрюваного у вбивстві та дізналися, що він проживає у селі Голубівка Жмеринського району. Вдома живого чоловіка поліцейські не застали. До їх приїзду він повішався на турніку.

Підозрюваного звати Віталій, він колишній хлопець Ірини. Чоловікові 1 вересня мало бути 32 роки, він не судимий.

Мати Віталія розповіла, що її син з Ірою зустрічався декілька років. Їздив він до неї, а вона до нього у село. Сам чоловік працював у вінницькому магазині. Іра вчилася в університеті.

Нещодавно пара розійшлася. Зі слів матері, Віталій побачив її з іншим чоловіком.

«Знайшов його батько вранці. Повісився на турніку. У кухні залишив записку, що без Іри його також немає. Вони розійшлися нещодавно, коли Віталік зустрів її, з якимось бородатим у Вінниці. Не вірю, що це скоїла моя дитина, на ньому жодної краплі крові немає», — розповіла журналістам vinbazar.com мати повішеного Тетяна Іванова.

На фото вбита Ірина

 

Читайте також:

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України». У Вінниці відбудеться забіг пам'яті

В Україні навчальний рік розпочнеться 1 вересня у звичному режимі

Коментарі (114)
  • Таїса Снігур-Кащук

    Вічна память а батькам терпіня
  • Лариса Кос-Ходик

    Царство небесне  вічна память
  • Ирина Чередниченко

    Співчуття мамі
  • Валя Пешкань

    Царство небесне вічна память рідним співчуття .

keyboard_arrow_up