«Шаную воїнів, біжу за Героїв України». У Вінниці відбудеться забіг пам'яті

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України». У Вінниці відбудеться забіг пам'яті
  • Вінничан запрошують долучитися до всеукраїнського забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України». 
  • На спортивному заході кожен учасник має пробігти певну дистанцію із закріпленим на футболці іменем воїна, який віддав життя в боротьбі за територіальну цілісність України.

«Шаную воїнів, біжу за Героїв України» — щорічна акція, яку у 2018 році започаткував батько загиблого героя російсько-української війни, кіборга Олексія Дурмасенка. Забіг відбудеться по всій країні за участі вихованців спортивних шкіл, громадських організації та учасників АТО/ООС. Про це пишуть на сайті міськради.

— Забіг «Шаную воїнів, біжу за героїв України», вшановує пам'ять загиблих воїнів АТО й ООС та є виявом подяки військовослужбовцям та їхнім сім'ям за внесок у збереження територіальної цілісності країни, — зазначають у повідомленні.

Коли та де?

Відео дня

У Вінниці забіг відбудеться 28 серпня. Збір учасників розпочнеться на стадіоні Центрального парку ім. Леонтовича о 9.30, старт — о 10.00.

Хто візьме участь?

Захід пройде за участі вихованців спортивних шкіл міста та представників громадських організацій учасників АТО/ООС. Також можуть долучитися всі охочі.

Маршрут

Довжина дистанції — близько кілометра. Учасники бігтимуть від стадіону Центрального парку до пам'ятника загиблим воїнам-афганцям і назад.

 

Читайте також:

На порозі навчальний рік. У Вінниці запрацює три шкільні базари

У Вінниці стартує благодійний проєкт «Підготуємось до школи разом»

Скоро почнеться навчальний рік. Подивіться фрази, що вбивають мотивацію учнів

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up