Понад 30 ножових. Чоловік зарізав 20-річну дівчину, а потім повішався

Понад 30 ножових. Чоловік зарізав 20-річну дівчину, а потім повішався
  • У Вінниці зарізали молоду дівчину. Нападник завдав її понад 30 ножових ударів.
  • Поліції вдалося знайти підозрюваного, але мертвим. Чоловік вкоротив собі віку.

До поліції близько 21.00 години 25 серпня звернулася 82-річна вінничанка. Жінка здавала квартиру 20-річній жительці Тульчинського району. Дівчину пенсіонерка виявила мертвою.

Невідомий зловмисник наніс потерпілій понад 30 ножових поранень. За допомогою свідків, правоохоронці вийшли на слід вбивці.

— З метою встановлення обставин та осіб, причетних до злочину, поліцейські здійснили ряд оперативних та розшукових заходів, провели поквартирний обхід, проаналізували вилучені на місці речові докази та отримали інформацію про підозрюваного у вбивстві. Поліцейські встановили свідка, який бачив чоловіка, що цього дня стукав у двері загиблої, — кажуть у відділі комунікацій поліції вінницької області. — Оперативним шляхом поліцейські кримінальної поліції встановили місцеперебування 32-річного підозрюваного, жителя Жмеринського району. Коли до нього за місцем проживання прийшли оперативники, виявилось, що зловмисник покінчив з життям самогубством шляхом повішання.  

Відео дня

За даним фактом правоохоронці розпочали слідство.

У соцмережах пишуть, що вбивство сталося на вулиці Київській (район Гонти). Минулого вечора у різних групах поширювали наступне повідомлення:

Оновлено

Редакція 20minut.ua дізналася, що від руки убивці загинула 20-річна Ірина Кузнєцова, яка була студенткою факультету іноземних мов Донецького національного університету імені Василя Cтуса. Більше про дівчину читайте в нашій наступній публікації:

 

Читайте також:

Складна погода. У сімох областях прогнозують град, шквал та грозу

Жінка-водій загинула на місці. На об'їзній зіткнулися Hyundai та вантажівка Mercedes

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Жора

    Пару месяцев назад нашли мертвой женщину в подьезде на Юности.Потом уже когда приехали менты то стало понятно, что она снимала квартиру в этом подъезде.  Но умудрилась на сайте знакомств мамба познакомиться. Он оказался психически больным и убийцей. Потом его повязали в той квартире где жила женщина. Убив ее он включил музыку в квартире  , и все ему пох.
    А сколько было случаев что приглашают девушку в сауну, ну там она идет на групповой секс .И девка и не пожалуется. Все снимают на видеокамеру.Если пожалуется,то грозят показать видео.
    В итоге сайт мамба это убийство или групповой секс в сауне.Ну мужики тоже свою смерть встречали,когда бывший сожитель вставлял в ребро уже новому сожителю. А нового сожителя  коза нашла на сайте знакомств. Это и случай на ул.Стельмаха, и ул Киевская и др.
  • Таня Кшевинская

    Кошмар😱😱😱
  • Max NonStop

    Вбивство сталось із-за ревнощів. Вбивця хотів мати відносини з дівчиною, а та відмовлялась, от він і вирішив так жорстоко по звірськи розправитись з дівчиною, і потім сам скоїв суїцид. Жах...!!! Любов зла...!!! 🐲👽.

    Жора reply Max NonStop

    Просто познакомилась с психически больным человеком. Для психически больного человека слово "НЕТ" это  оскорбление хуже нет.
    Просто надо знать с кем знакомится на сайтах знакомств.
  • Жора

    Это все знакомства в интернете на сайте мамба.
    Уже надо понимать что там одни проститутки и убийцы.
    Девушка просто познакомилась с одним из головорезов вот и все.

keyboard_arrow_up